Renee: - Bryllupet mitt livs største feilgrep

(VG Nett) For første gang snakker Renee Zellweger (37) om sitt fire månder lange ekteskap.

ARTIKKELEN ER OVER 13 ÅR GAMMEL

SNAKKER OM EKTESKAPSBLEMMEN: Renee Zellweger (37). Foto: AP

Norskættede Renee Zellweger tok hele verden på senga da det i mai i fjor ble kjent at hun hadde giftet seg med countrysangeren Kenny Chesney (37) på en karibisk øy.

En bombe var det også da Renee etter bare 128 dager sørget for å få ekteskapet annullert.

Først nå snakker Hollywood-stjernen om fadesen.

- Ingen annen løsning

- Det at jeg giftet meg med Kenny, er mitt største feilgrep i livet, betror Renee til bladet Now.

- Det fantes ikke noe annet alternativ enn å sette punktum for det. Jeg følte meg så dum, innrømmer Renee.

Trengte noe annet

Renee var ute etter et avbrekk fra karrieren. Ekteskapet var en slags flukt, men svarte ikke til forventningene.

- Jeg var på leting etter noe og trengte å sette jobben til side litt. Jeg følte trang til å roe meg ned uten å måtte bekymre meg for kjoler, hår, reiser og intervjuer, forklarer Renee som giftet seg barbent på stranden.

Hun forteller om en tid med store personlige omveltninger.

ROMANTIKK PÅ STRANDEN: Slik så brukdebildet av filmstjernen Renée Zellweger og countryartisten Kenny Chesney ut. Foto: AP

- Jeg ville stoppe opp og bare være en jente for en stund. Ekteskapet skjedde på denne tiden og var desperat viktig for meg. Ingen må tro at jeg ikke tok det seriøst, forsikrer Renee som har norsk mor og sveitsisk far.

Vennekrangel

Renee betror at noe av det som hun og Kenny slet med, var at han mislikte at hun lot venner bo hos dem i New York etter bryllupet.

- Jeg fikk ingen aksept for hverken livet mitt eller vennene mine. Venninnen min var gravid, og hun bodde hos oss sammen med ektemannen og et barn. De pusset opp sitt eget hus før den nye babyen skulle komme, forklarer Renee som ikke har noen ny kjæreste.

37-åringen, kjent fra filmer som «Cold Mountain» og «Chicago», har fire nye filmprosjekter på gang. Kenny på sin side ble tidligere denne måneden utropt til «Årets Entertainer» under Country Music Awards.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder