DA OG NÅ: Til venstre ser vi Melanie Griffith med tatoveringen på Cannes-festivalen i 2000. Bildet til høyre ble tatt i L.A. fredag. Foto:AP og WENN,

Melanie Griffith skjuler eks-ens navn

Nysingle Melanie Griffith (57) demonserterer tydelig at hun ikke vil la Antonio Banderas (54) pryde skulderen hennes.

Artikkelen er over fem år gammel

16 år etter at Hollywood-stjernen fikk ektemannens navn tatovert i et hjerte høyt oppe på høyre arm, er ikke utsmykningen like stas å bære. For tre og en halv måned siden ble det nemlig kunngjort at det 18 år lange, turbulente ekteskapet var over.

De første ukene nøyde Griffith seg med å sminke over Banderas' navn inne i hjertet når hun viste seg ute på fest. Trolig er hun nå i ferd med å få navnet fjernet permanent. Da Griffith landet på flyplassen i Los Angeles fredag, var hun iført en singlet, og over tatoveringen hadde hun en stor bandasje.

Første gang Griffith stolt viste seg med tatoveringen, var på ektemannens «Mask of Zorro»-premiere i 1998.

IDYLLEN BRAST: Antonio Banderas og Melanie Griffith på en tilstelning i 2012. Foto:Jon Nazca,Reuters

Det var Griffith som søkte om skilsmisse med standardfrasen «uforenlige forskjeller» som begrunnelse. Hun og Banderas har en felles datter, Stella (17).

Eksturtelduene har ikke utbrodert bruddet i pressen, men Griffith gjør altså ikke noe for å skjule at hun slett ikke vil vise seg med det romantiske tatoveringsminnet. 57-åringen er snart aktuell i dramaet «Day Out Of days», som handler om en skuespiller i 40-årene, som sliter med å finne roller.

1999:Griffith og Banderas og kjærligheten

Griffith og Banderas møttes første gang og forelsket seg da de begge spilte i «Two Much» i 1995. Mens Griffith med dette har lagt sitt fjerde ekteskap bak seg, setter Banderas sluttstrek for sitt tredje.

Griffith har blant annet vært gift med TV-stjernen Don Johnson, som hun har datteren Dakota Johnson (24), sammen med. Sistnevnte er for øvrig aktuell i rollen som Anastasia i den kommende «Fifty Shades»-filmen.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder