Mamma har sett «Terminator 3» fire ganger

Kjendispremière med Kristanna Loken i Oslo i kveld

FILM

I dag går den norskættede «Terminator 3»-stjernen Kristanna Loken (23) på den røde løperen i Oslo. Mamma Rande har sett filmen fire ganger, og er lei seg for at hun ikke kan være på plass i kveld.

Publisert: Oppdatert: 24.07.03 19:05

«Terminator 3: Rise of the Machines» har ikke première før 8. august i Norge, men i kveld er det kjendispremière med stjernebesøk på Colosseum kino i Oslo. Det er selveste skurken selv, Kristanna Loken, som skal åpne forestillingen med å si noen ord før filmen.


- Veldig glad

Tidligere i år fikk VG et intervju med Kristannas foreldre, som begge har norske røtter, og eksklusive bilder av både søstrene og mamma Loken på frukt- og kjærlighetsfarmen. Nå håper Kristannas mor å få bilder av datteren i Oslo.

- Åh, det hadde vært så bra om dere kunne sende oss noen på mail, sier Rande som sist snakket med datteren tirsdag - dagen etter den stjernespekkede London-premièren.

- Hun var veldig opprømt og glad. I dag hadde hun sin første fridag på lenge - og hun skulle bruke litt av dagen på et spa. Dessuten gledet hun seg veldig til å komme til Norge. Hun har noen venner i Sverige som kommer for å se premièren.

- Ga du henne noen råd før norgesbesøket?

- He he, nei - den jenta klarer seg meget bra uten mine råd! Hun har gjort det så bra på egen hånd, og jeg er veldig, veldig stolt av henne, sier Rande.

- Men hun skal vel ta med noe hjem fra Norge?

- Vi har glemt å spørre henne om det. Det blir i alle fall ikke Norwegian sweaters, for det har vi hele gjengen, ler Rande, som i går kveld så «Terminator 3» for fjerde gang.

- Jeg ble ikke så veldig skremt av henne, selv om hun spilte overbevisende som skurk. Jeg satt like ved Arnold Schwarzenegger og hans nevø på den første premièren. Nevøen ropte «yeah» hver gang Arnold gjorde noe, så jeg ropte «yeah» hver gang Kristanna var på skjermen. Og så har hun jo fått bedre kritikker enn Arnold, sier Rande Loken - og ber oss hilse datteren.

- Du får hilse henne og si at vi er med henne i ånden!