FILMLEGENDER PÅ SAMME HØYDE: Robert De Niro (t.h) måtte jukse litt for å fremstå høyere enn Al Pacino. Foto: Splash News

Robert De Niro (74) måtte jukse med platåsko for filmrolle

Martin Scorsese har samlet filmlegendene Robert De Niro og
Al Pacino (77) i filmen «The Irishman». De Niro spiller Frank Sheeran som var mye høyere enn De Niro er i virkeligheten.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

De Niro og Pacino var sist å se sammen på film i «Righteous Kill» i 2008, nå er skuespillerne samlet igjen, og de har flere scener sammen i Scorseses nye film.

Les også: Regissøren av «Hjortejegeren» er død

Den handler om fagforeningsmannen Jimmy Hoffa, som forsvant under mystiske omstendigheter i 1975. De Niro spiller fagforeningsmannen Frank Sheeran, som hadde mafiaforbindelser og raget 193 centimeter over bakken.

Les også: Jonathan Rhys Meyers fikk pistol i munnen

De Niro er 177 centimeter høy, og for at han skal se høyere ut enn Al Pacino i i filmen har han måttet bruke store platåsko som kan minne om noe fra 70-tallet. Filmen skal produseres av Netflix, som har spyttet inn 105 millioner dollar i filmen.

Filmen er basert på boken «I Hear You Paint Houses» av Charles Brandt som handler om Frank Sheeran som angivelig skal ha vært involvert i et mysterium som knyttes til da Jimmy Hoffa forsvant.

Martin Scorsese har laget en lang rekke gangsterfilmer tidligere, blant annet «Mafiabrødre» fra 1990 og «Casino» fra 1996.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder