SKILT: Clint og Dina Eastwood på Filmfestivalen i Cannes i mai 2008. Foto:Anne-Christine Poujoulat,Afp

Skilsmisse for Clint'ern

Etter en lang rettsprosess er Clint (84) og Dina Eastwood (49)
nå offisielt skilt – etter 18 års ekteskap.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

De to flyttet fra hverandre i juni 2012, og hun søkte om skilsmisse i oktober 2013. Hun skal da ha krevd omsorgen for parets datter, hustru- og barnebidrag, samt at han dekket advokatutgiftene i forbindelse med skilsmissen.

Clint skal ha nektet å betale underholdningsbidrag, da han mente det var dekket av deres særeieavtale før ekteskapet.

TMZ melder at paret ifølge rettspapirer ble offisielt skilt mandag, etter å ha kommet til enighet om fordeling av eiendom og omsorg for deres datter Morgan, som nå er 18 år.

Clint har vært gift én gang tidligere, og har en datter og en sønn med ekskona Maggie Johnson, som han giftet seg med da han var 23. Totalt har skuespilleren og regissøren åtte barn fra ulike forhold.

REALITYSHOW: Clint Eastwood med døtrene Francesca (t.v.) og Morgan (i midten), og kona Dina etter å ha mottatt gullpalmen i Cannes i 2009. De tre damene var senere med i eget realityshow. Foto:Pascal Le Segretain,Getty Images

Dina er en tidligere nyhetsjournalist. Ifølge People skal ekteskapet ha begynt å surne da hun ble med på realityprogrammet «Mrs. Eastwood and Company», som fulgte henne, datteren Morgan og hans datter Francesca fra et tidligere forhold. Clint, som er kjent for å være veldig privat, skal ikke ha vært komfortabel med TV-showet, som ble vist i 2012.

Clint Eastwood er både skuespiller, produsent og regissør, og har vunnet fire Oscar-priser, blant annet for regien på «Million Dollar Baby» (2004) og «Unforgiven» (1992). For sistnevnte var han også nominert for hovedrollen.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder