SKREV AUTOGRAFER: Jessica Alba på London-premieren i går. Foto: AP

Superhelt-Alba strålte!

LONDON (VG Nett) Hollywood-yndlingen Jessica Alba (26) var i fyr og flamme under verdenspremieren på den nye «Fantastic Four»-filmen i London i går kveld.

Artikkelen er over 12 år gammel

- Jeg er så stolt av denne filmen! Jeg mener vi alle har hevet oss fra den første, sa Alba mens hun gikk fra intervju til intervju på den blå løperen.

SE BILDER FRA PREMIEREN!

Da VG Nett ankom premieren i halv sju-tiden var Alba, iført en gullkjole for anledningen, for lengst i gang med intervjuer og autografskriving.

VGTV: Klikke her!

Hundrevis av skrikende fans sørget for at det var helt spekket med mennesker på Leicester Square i går kveld.

Superhelter og spesialeffekter

«Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer» er oppfølgeren til den første filmen, som kom i 2005. Den handler om fire superhelter som får sin livs oppgave da den nye karakteren «The Silver Surfer» dukker opp og truer livet på jorden. Filmen er basert på tegneserien av Stan Lee.

Dette er filmen for de som elsker superhelter, og enda flere superhelter. Og den er fylt til randen av spesialeffekter.

Jessica Alba spiller karakteren Sue Storm, med kallenavnet «Invisible Woman». Med seg på Fantastic Four-laget har hun Ioan Gruffudd, som spiller Reed Richards, «Mr. Fantastic».

De to står foran et storslått bryllup i filmen, men så starter problemene, og de må redde verden.

KJOLEFIN: Jessica Alba. Foto: EPA

Med i firerbanden er også skuespilleren Chris Evans, som spiller Johnny Storm, «Human Torch» og Michael Chiklis, i karakteren Ben Grimm, «The Thing».

The Silver Surfer

Men «The Silver Surfer» får også mye oppmerksomhet, og var blant de store temaene på den blå løperen i går. Utenfor inngangen på kinoen Vue var det også satt opp en statue av surferen.

- Jeg tror de kommer til å elske den. Han ser helt utrolig ut. Han er litt komplisert, men jeg elsker forholdet mitt til «The Silver Surfer» i filmen. Jeg kunne ikke holde øynene mine fra ham, sa Alba.

Etter å ha gjort haugevis av intervjuer, skrevet noen hundre autografer og posert for fotografene, kom Alba og resten av skuespillerne inn i kinosalen for å ønske velkommen til verdenspremieren.

Michael Chiklis, også kjent fra TV-serien «The Shield» tok mikrofonen, og satte seg selv i hovedrollen. Spøkefullt pekte han raskt på Jessica Alba og himlet med øynene, og fikk latter til svar fra premiereforsamlingen.

Chris Evans hadde også mange fans utenfor premieren, og han ga Jessica Alba god konkurranse i få den største jubelen da han steg ut av bilen.

- Jeg tror det var fordi jeg var sist. Det er hva du får for å komme sent, spøkte Evans til AP.

- Trang dress

Jessica Alba, som gang på gang har havnet på toppen av «mest sexy»-kåringer, snakket også om den blå ettersittende dressen hun og to av de andre superheltene bruker i filmen.

- Den blå dressen er trang, og du føler deg egentlig som en levende actionfigur, sa hun til AP.

- Du vet, under dressen er det en muskeldress som får det som allerede er der til å se større ut. Jeg føler meg ganske bra når jeg går i dressen. Den gir meg masse selvtillit, sa Ioan Gruffud.

Michael Chiklis, som spiller en kjempe av stein i filmen, spøkte med at han er glad han slipper dressen.

- Du må ha fire prosent kroppsvekt og sulte deg selv halvt i hjel for å komme inn i den, så jeg går mye heller med musklene mine, sa han.

VG Nett skal møte de fire skuespillerne i London denne uken, og intervjuene der leserne har bidratt med spørsmålkan du se på VGTV snart.

«Fantastic Four: The rise of The Silver Surfer» (se trailer) har premiere på norske kinoer i starten av august.

SE BILDER FRA FILMEN HER!

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder