SPARKET: Bryan Singer har fått sparken fra regissør-jobben på innspillingen filmen om supergruppen Queen. Selv skylder han på alvorlig syke foreldre – og sin egen dårlige helse.

SPARKET: Bryan Singer har fått sparken fra regissør-jobben på innspillingen filmen om supergruppen Queen. Selv skylder han på alvorlig syke foreldre – og sin egen dårlige helse. Foto: Matt Sayles AP

Regissør sparket fra Queen-film

Filmregissør Bryan Singer kommer ikke til å fullføre Queen-filmen «Bohemian Rhapsody».

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Det skriver flere internasjonale medier, deriblant The Hollywood Reporter.

Dermed er filmselskapet Fox på jakt etter en ny regissør til filmen om den legendariske popgruppen Queen.

Les også: Rami Malek «sjokkerende lik» Freddie Mercury

Ifølge THR har beslutningen om å gi Singer sparken, sin bakgrunn i en stadig eskalerende konflikt mellom regissøren og Rami Malek, som spiller Freddie Mercury i filmen. Som følge av denne konflikten skal Bryan Singer helt uventet og uten grunn ha uteblitt fra innspillingen fredag 1. desember. Noe som igjen resulterte i at produksjonen ble stoppet den dagen.

HEDRES I NY FILM: Freddie Mercury i Queen. Født i september 1946, død november 1991. Etter planen kommer filmen om han og Queen i desember neste år. Foto: Scanpix

Det er i ettertid kommet frem at dette ikke var første gang Bryan Singer ikke dukket opp på jobb. Singer på sin side har forklart sitt fravær med at filmselskapet ikke hadde tillatt ham å ta vare på en foreldrene hans, som skal være alvorlig syk. Han har også forklart fraværet med egen dårlig helse.

Husker du? Freddie Mercury topper som rockegud

– Ryktene om at min uventende avgang fra produksjonen skyldes en konflikt med Rami Malek, stemmer ikke, heter det i en uttalelse fra Bryan Singer som for øvrig postet dette bildet fra filminnspilling i oktober i år.

Couldn't help myself and had to post this iPhone pic

«Bohemian Rhapsody» er under innspilling i London og Ryans fravær, skal også ha resultert i at andre skuespillere har midlertidig trukket seg fra produksjonen. Det gjelder blant andre Tom Hollander som spiller Queen-manager Jim Beach.

Les også: Trakk beskyldninger om seksuelle overgrep mot Singer

«Bohemian Rhapsody» handler om tiden fra Queen ble stiftet på 1970-tallet og frem til Mercurys død i 1991, skal etter planen han premiere i slutten av desember neste år.

Det er ikke første gang det har stormet rundt Singer, som tidligere blant annet har hatt regien på «X-Men»-filmene. Men da Fox ville ha ham til å regissere den tredje filmen, skapte en stund overgrepsbeskyldninger fremsatt av Michael Egan problemer for Singer. Han hevdet at Singer skulle ha misbrukt ham seksuelt som tenåring i perioden 1997–1999. Egan trakk senere beskyldningene.,

'

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder