Antonio ga ikke opp

(VG Nett) Antonio Banderas (42) ville gått fra kona Melanie Griffith (45) hvis hun ikke til slutt hadde kuttet ut pillene.

Artikkelen er over 17 år gammel

Hollywood-paret har måttet tåle rykteflommer og heftige spekulasjoner rundt sitt forhold. Senest i forrige måned skrev amerikanske aviser at forholdet var over.

Torsdag møtte både Banderas og Griffith opp i TV-studioet til ABC. Der beviste de at kjærligheten fortsatt blomstrer, og at de fornøyd med tilværelsen.

Pillemisbruk

Men tøffe tak har det vært. Som for to år siden da Griffith var nedkjørt og avhengig av smertestillende piller.

- Pillemisbruket påvirket ekteskapet, innrømmer Griffith som roser ektemannen for at han holdt ut med henne.

- Han har vært en utrolig støtte i situasjoner hvor andre ville løpt sin vei, sier hun.

Hun husker spesielt en natt hvor hun ikke fikk sove fordi hun hadde gått tom for piller.

- Han bare holdt rundt meg og sa ingenting. Jeg skjønte at jeg var kommet til et punkt hvor jeg ikke kunne fungere uten pillene.

Var frustrert

Banderas innrømmer at det var en frustrerende periode.

- Jeg ville gått fra Melanie hvis hun ikke hadde lagt seg inn for avvenning. Livet er godt, det er vondt og det er mange ting, men vi elsker det. Vi vil beholde livet vårt - vi vil leve. Sånn er det bare, sier Banderas.

Blikkfang

Paret giftet seg i 1996. Men første gang Banderas møtte Griffith, var under Oscar-utdelingen i 1989. Den spanske skuespilleren kunne ikke et ord engelsk, men la merke til den amerikanske skjønnheten.

- Jeg så denne vakre kvinnen iført kremfarget kjole med perler. Jeg spurte en kollega om hvem hun var, og han sa at det var Melanie Griffith, husker Banderas.

Var gift

Seks år senere spilte de mot hverandre i filmen «Two Much». Begge var gift, Banderas med skuespilleren Ana Leza og Griffith med filmstjernen Don Johnson.

- Vi prøvde å oppføre oss respektabelt. Ting skjedde fort, og vi tenkte kanskje at det bare var et blaff som gjerne oppstår i forbindelse med filminnspillinger. Vi ble enige om reise hjem til hvert vårt etter innspillingen, forklarer paret.

Men følelsene sluknet ikke. Begge ble skilt og begynte på nytt sammen. For seks år siden fikk de datteren Stella.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder