Lykkelig og travel Drew Barrymore

I dag har Drew Barrymores siste film "Ever After" USA-premiere. Men den tidligere E.T.-stjernen har allerede startet på sitt neste filmprosjekt, der hun både er skuespiller og produsent.

ARTIKKELEN ER OVER 21 ÅR GAMMEL

Drew Barrymore har virkelig fått fart på karrieren igjen etter en laber periode da stjernen lå under for narkotika og alkohol og var nær ved å ende sitt unge liv.
Med "Scream" og "Bryllupssangeren" har den 23-årige skuespillerinnen igjen markert seg i Hollywood, og det er stilt store forventninger til hennes nye film "Ever After".

I filmen spiller Barrymore den foreldreløse jenta Danielle som er på leting etter drømmeprinsen. Dette er en historie som har mye til felles med eventyret "Askepott".

Drew Barrymore innømmer at det er kjærligheten som har gjort henne lykkelig og fått livet hennes på rett kjøl igjen. I nesten to år har hun bodd sammen med skuespilleren Luke Wilson, som hun møtte under innspillingen av "Home Fries".

- I disse dager dreier livet mitt seg om kjærlighet og latter. Luke og jeg ler oss i hjel av alt. Jeg skulle ønske alle kunne få oppleve like mye kjærlighet og latter som oss, sier den sjarmerende skuespillerinnen til Calgary Sun ifølge nettstedet JAM!

Det lykkelige paret har imidlertid ingen planer om å gifte seg. - Så lenge vi er så lykkelige, spiller det ingen rolle for meg om vi gifter oss eller ikke, sier Drew Barrymore.

"Home Fries" vil få premiere i USA en gang til høsten, men Drew Barrymore er allerede i gang med neste film, "Never Been Kissed". Hun har selv ansvaret for produksjonen, samtidig som hun spiller hovedrollen som en reporter som går "undercover" på en videregående skole.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder