LAG EN SNUTT: Lag din egen påskekrim og legg den ut på snutter.no! Vinneren kåres fredag 13. april. Foto: EPA Foto:

Lag din egen påskekrim - vinn kult videokamera: «Drep» noen i påsken!

(VG Nett) Ingen påske uten drap og andre grumsomheter. Lag en skummel film og last den opp på snutter.no og du kan bli et videokamera rikere!

Christine Jensen
ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL

For mange nordmenn er krim - både i bøker og på tv - en viktig del av påsken. I VG Netts påskekonkurranse vil vi ha DEG til å lage din egen påskekrim - på film.

Se videoene:Disse konkurrerer om nytt videokamera

Det er derfor ingen grunn til å gå lange skiturer med klister under skia, spille monopol med bestemor eller svare på irriterende spørsmål fra mutter og fatter denne påsken. Regisser heller din egen krimhistorie og få den på tape!

Innhold

En ordentlig god påskekrim bør inneholde følgende elementer:

1. Minst ett mord2. Oppklaring av ugjerningen3. Overnaturlige elementer4. Skal være skumlere enn den vanlig detektimen, gjerne uhyggelig, om du vil.

VINN KAMERA: Send inn din påskekrim og vinn et digitalt videokamera fra Sony. Foto:

Format

Filmene kan være maks ti minutter lange og maks 100 megabyte store. Egnede formater er Windows Media, Quicktime, DivX AVI, Xvid AVI, MPEG1, MPEG 2 eller MPEG 4.

Last opp filmen på snutter.no og merk den med stikkordet «påskekrim07» og du er automatisk med i konkurransen om det digitale videokameraet Sony DCR-HC38E.

Frist

Du har hele påsken på deg til å koke sammen en grøssende krim. Vinneren kåres fredag den trettende april (naturlig nok).

Bli inspirert av noen skumle filmer under

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder