HOLLYWOOD-DRONNING: Cameron Diaz (35). Foto: Reuters

Cameron Diaz mistet pappa

(VG Nett) 58 år gamle Emilio Diaz døde brått i går kveld.

  • Catherine Gonsholt Ighanian

Artikkelen er over 12 år gammel

Det er nettstedet TMZ som melder om det plutseligeå dødsfallet. Emilio Diaz, far til den berømte Hollywood-stjernen Cameron Diaz (35), skal ha pådratt seg en lungebetennelse etter en influensa nylig.

Lungebetennelsen skal ha vært så alvorlig at 58-åringen døde i går kveld, norsk tid, i Los Angeles.

- Et sjokk

Nettstedet skriver at dødsfallet kom som et sjokk på omgivelsene, siden kubansk-amerikanske Emilio Diaz har hatt svært god helse.

Stanset innspilling

Cameron holder for tiden på med innspillingen av filmen «My Sister's Keeper». En kilde på filmsettet opplyser til TMZ at onnspillingen er stanset inntil videre.

Emilio Diaz var ansatt i en lederstilling i et et oljeselskap. Han prøvde seg også så vidt på lerretet - i en liten birolle i datterens klassiker «There's Something About Mary» i 1998.

Dropper PR?

I kveld skulle Cameron være hedersgjest på en fest i regi av det britiske bladet GQ, skriver Los Angeles Times. Filmstjernen pryder denne uken forsiden på bladet.

Tirsdag 22. april er det verdenspremiere på «What Happens In Vegas», hvor Cameron spiller mot Ashton Kutcher. Planen har vært at stjerneparet skal kaste glans over premieren i London. Om Cameron nå velger å avlyse, er uvisst.

VG Nett har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider.

Mer om

  1. Cameron Diaz

Flere artikler

  1. Diaz fikk støtte fra eksene

  2. Sørgende Diaz takker fansen

  3. Cameron Diaz slakter kjendis-operasjoner

  4. Diaz glad for rynkene

  5. Emma tar over for Scarlett

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder