STJERNEPAR: Chris Pratt og Anna Faris har vært sammen siden 2007, og giftet seg to år senere. Her er de på premieren til storfilmen «Guardians of the Galaxy vol. 2» i Los Angeles i april i år. Foto: Jordan Strauss AP

Chris Pratt og Anna Farris går fra hverandre

Hollywood-paret bekrefter at de skiller lag etter åtte års ekteskap.

Oda Marie Midbøe
ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Det kunngjorde paret i en felles uttalelse på Facebook tidlig mandag morgen norsk tid.

Skuespillerne Faris (40) og Pratt (38) møttes i 2007, på settet til filmen «Take Me Home Tonight», før Faris' skilsmisse fra hennes første mann var unnagjort. De forlovet seg året etter og giftet seg i 2009. Fire år senere fikk de sitt første barn, Jack.

Les også: Jennifer Garner etter skilsmissen: – Det har vært et år med vin

– Veldig skuffet

Det har imidlertid versert rykter om at paret har hatt problemer det siste året, og begge har blitt observert uten gifteringene sine, skriver People.

«Vi har jobbet hardt i lengre tid, og vi er veldig skuffet», skriver paret i uttalelsen.

De ønsker ro rundt bruddet for å skjerme deres fire år gamle sønn.

«Vi har fortsatt kjærlighet for hverandre, og vil alltid sette pris på vår tid sammen og vil fortsette å ha dyp respekt for hverandre», skriver Pratt og Faris.

Fikk du med deg? Slutt for Kylie Jenner og Tyga - for fjerde gang

Jobbet med norsk regissør

Chris Pratt, som et halvt norsk, var sammen med Oscar-vinner Jennifer Lawrence hovedrolleinnehaver i norske Morten Tyldums storfilm «Passengers», som fikk en lunken mottagelse hos publikum til tross for sin celebre rolleliste i romjulen i fjor.

I forbindelse med filmen fortalte de to stjerneskuespillerne at Tyldum var en perfeksjonist.

– Det var dager hvor alle på filmsettet ville gå hjem, men Morten presset oss, svingte pisken og fikk oss til å ta én tagning til. Han er veldig lidenskapelig og i denne filmen ga han virkelig 100 prosent av seg selv 100 prosent av tida, fortalte Pratt til VG.

Les også: Disse kjendisene har tjent mest på ett år

Tyldum fortalte VG at det gnistret mellom Pratt og Lawrence på innspillingen av filmen.

– De har samme type humor og er begge fenomenale skuespillere, så det gnistret mellom dem, og det er jo det man vil ha, sa Tyldum i fjor høst.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder