KAN VÆRE AKTUELL: Javier Bardem poserer før hans premiere på filmen «The Counselor» i fjor. Nå kan han ifølge ryktene snart være klar for å kaste loss med de norske regissørene. Foto:Carl Court,Afp

Javier Bardem kan være aktuell for «Pirates of the Caribbean»

Den spanske skuespilleren Javier Bardem (45) skal ifølge
Variety snuse på en rolle i den norskregisserte oppfølgeren til «Pirates of the Caribbean».

Kristine Hellem Aanstad
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Det skriver det amerikanske anerkjente bransjemagasinet på hjemmesiden sin.

Videre står det at kilder forteller at Bardem er ventet å spille en spøkelsespirat som ikke kommer helt overens med Johnny Depps rolle «Jack Sparrow».

Tidligere denne måneden var den norske regissørduoen JoachimRønning (42) og Espen Sandberg (43) i Australia. Ifølge avisen Sydney Morning Herald er preproduksjonen til Walt Disney-filmen allerede er i gang på Gold Coast.

Selve innspillingen skal etter planen starte i februar neste år, og den er ventet å komme på kino i 2017 under navnet «Pirates of the Carabbean: Dead Men Tell No Tales», skriver IMDB.

«Pirates»-filmene er blant Disneys mest innbringende og skal så langt ha spilt inn nærmere 30 milliarder kroner på verdensbasis.

«Kon-Tiki»-regissørene jublet da det ble offisielt at de skulle regissere.

– «Pirates of the Caribbean» er av den type film vi vokste opp med og som inspirerte oss til å bli filmskapere. Ekte eventyrfilmer laget av regissører som Steven Spielberg og Robert Zemeckis. Vi har jobbet hardt og lenge for å komme i posisjon, og det føles godt at vi nå endelig skal i gang, uttalte Rønning til VG den gangen.

Ingen skuespillernavn er til nå bekreftet for filmen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder