IKKE MYE SKRYT Å FÅ: Freddie Prinze Jr (t.v) langer ut mot kollega Kiefer Sutherland. Foto: Pa Photos/Wenn.com,

- Kiefer Sutherland var verdens mest uproffe

90-talls-søtnosen Freddie Prinze Jr. (38) hadde det så ille
sammen med «24»-stjernen at han hadde lyst til å slutte i bransjen.

Det hender ikke altfor ofte at man hører Hollywood-stjerner slenger dritt om kolleger. Godt hjulpet av pr-rådgivere og managere er det som oftest ting som «he/she was GREAT to work with» man hører når skuespillere snakker om andre kolleger.

Det er litt andre toner som kommer fra Freddie Prinze Jr., som var et hett navn på slutten av 90-tallet med populære ungdomsfilmer som «She’s All That» og «I Know What You Did Last Summer». I 2010 fikk han en rolle i TV-serien «24», og det er en periode han ikke ser tilbake på med glede.

- Jeg gjorde «24», det var forferdelig. Jeg hatet hvert øyeblikk, sier en svært så frittalende Prinze Jr. i et intervju med ABC, og legger til.

- Kiefer var den mest uprofesjonelle typen i verden. Jeg tuller ikke, jeg ville sagt det rett til ham, og jeg tror alle som har jobbet med ham har sagt det samme.

Så ille var det ifølge Prinze Jr. at han hadde lyst til å legge karrieren på hyllen.

- Jeg hadde bare lyst til å forlate bransjen etter det. Så, jeg stoppet opp på en måte.

Prinze Jr. tok seg en pause og jobbet for fribryter-promoteren Vince McMahon, noe han beskriver enda galere enn å jobbe med Sutherland. Men, enkelte ting var bedre, sier Prinze Jr og får inn enda et stikk på Sutherland.

- Han (Vince McMahon, journ.anm) var i hvert fall høy og kul. Jeg måtte ikke ta av meg på beina for å spille mot ham, noe jeg måtte gjøre (med Sutherland).Sett en fyr på en eplekasse, ikke ring meg neste gang. Du vet, jeg er 1,82, han er 1,64, sier Prinze Jr. i intervjuet.

Sutherland har aldri avslørt at det var noe slags trøbbel med Prinze Jr. Tvert i mot, i et intervju med Parade i 2009 skrøt han av kollegaen.

- Vi har noen flotte skuespillere som er med. Mykelti Williamson er sjefen for CTU, Freddie Prinze Jr spiller partneren min.

Ps: Norske Aksel Hennie har også spilt mot Kiefer Sutherland i «24». Han har foreløpig ikke kommentert hvordan det var å jobbe med Sutherland.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder