STJERNEREGISSØR: Joachim Rønning, her avbildet under et intervju med VG i fjor. Foto: Krister Sørbø/VG

Joachim Rønning fikk milliardærarving Amanda Hearst på kroken

«Pirates of The Caribbean»- og «Kon-Tiki»-regissør Joachim Rønning (46) bekrefter romansen med den amerikanske sosietetskvinnen Amanda Hearst (34).

  • Catherine Gonsholt Ighanian
  • Maren Wilberg Rostad

Artikkelen er over ett år gammel

Rønning har nylig postet et bilde av Hearst på Instastory, hvor han tagger 34-åringen. som smilende ser inn i kamera, og skriver «ferietid».

Bildet er fra et soverom, uvisst hvor. Nylig postet han også et bilde av de to utenfor en campingvogn på filmsettet til «Maleficent II», der han skriver «velkommen til vårt sommerhjem».

Rønning bekrefter i en e-post til VG at han er blitt kjæreste med Hearst, men han ønsker ikke i kommentere romansen ytterligere – hverken hvor lenge de har vært et par, eller hvordan de møttes.

Amanda Hearst jobber både som modell, med veldedighet, og har en toppstilling i motemagasinet Marie Claire. I tillegg er hun milliardærarving til Hearst-dynastiet.

Hearst er oldebarnet til mediemogulen William Randolph Hearst, og er dermed en av arvingene til The Hearst Corporation, et medieselskap verdt milliarder av kroner. Selv skal hun ha en formue på svimlende 16 milliarder kroner, ifølge blant annet worlddemand.com.

Finansmagasinet Forbes har tidligere kåret henne til verdens 7. mest sexy milliardærarving. Tanten er det kjente kidnappingsofferet Patricia Hearst (64), rikmannsdatteren som ble bankraner.

34-åringen er en ivrig forkjemper for etisk mote.

Hearst har nærmere 30.000 følgere på Instagram, men har til gode å poste bilder av seg og sin norske kjæreste. Hun deler flittig bilder av seg selv fra ulike anledninger (teksten fortsetter under bildet):

Rønning og hans tidligere regissørmakker Espen Sandberg (47), begge opprinnelig fra Sandefjord, har sammen stått for regien til en rekke store filmproduksjoner både i Norge og utlandet – deriblant «Bandidas» og fjorårsstorfilmen «Pirates of The Caribbean» samt norske «Kon-Tiki» og «Max Manus».

Regissørduoen har den siste tiden jobbet hver for seg, og Rønning er for tiden i sving alene med den nevnte Hollywood-produksjonen «Maleficent II». Der står superstjerner som Angelina Jolie (43) og Michelle Pfeiffer (60) på rollelisten.

Rønning har et ekteskap bak seg.

2007: En ung Amanda Hearst på en veldedighetsgalla i New York. Foto: Gary He / AP

Les også

Mer om

  1. Hollywood

Flere artikler

  1. Joachim Rønning har forlovet seg med Amanda Hearst

  2. «Maleficent»-aktuelle Joachim Rønning gifter seg med Amanda Hearst i sommer

  3. Juliane Snekkestad med i Hollywood-film

  4. Joachim Rønning har giftet seg

  5. Joachim Rønning etter «Maleficent»-kritikken: – Feirer 1,5 milliarder kroner

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder