Lopez sparket manager

(VG Nett) Forloveden Ben Affleck skal ha vært misfornøyd med Jennifer Lopez' manager. Dermed fikk mannen fyken.en.

ARTIKKELEN ER OVER 16 ÅR GAMMEL

- Hatet diva-image

Særlig vekker oppsigelsen av Medina oppsikt. Medina har fått mye av æren for å ha gjort Jennifer til den store stjernen hun har blitt - både innen musikk og film.

- Benny måtte gå først og fremst på grunn av Ben Affleck. Ben hatet Benny fordi han skapte et diva-image rundt Jennifer, sier en ikke navngitt kilde i Jennifers stab til avisen.

- Ikke så kravstor

Kilden hevder at det slett ikke er Jennifer selv som forlanger hvite liljer, hvite stearinlys og annen særbehandling ved alle hoteller hun besøker, men at det hele tiden har vært manageren som har stilt kravene.

- Filmstudioet måtte håndtere to stjerner i stedet for én, og Jennifer fikk alltid skylden for det. Før brydde Jennifer seg aldri om slike ting. Benny skapte henne, sammen med tidligere Sony-sjef, Tommy Mottola. Jennifer hadde aldri problemer med det, men det hadde Ben, hevder kilden.

Ny film?

Jennifer er i løpet av året aktuell i to filmer sammen med forloveden - «Gigli» og «Jersey Girl». For tiden forhandler hun om hovedrollen i filmen «Monster-In-Law», hvor hun i så fall skal spille en kvinne som finner drømmemannen - og en ikke fullt så fristende svigermor.

DIV>

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder