TRUE DETECTIVE»-AKTUELL?: Varietys kilder hevder at Rachel McAdams skal være i forhandlinger med HBO om den kvinnelige hovedrollen i den andre sesongen av krimserien. Foto:,

Variety: McAdams tilbudt hovedrolle i «True Detective»

Hollywood-stjernen Rachel McAdams (35) skal ha blitt tilbudt  den kvinnelige hovedrollen i krimserien, melder det anerkjente bransjenettstedet.

  • Martine Haug Nysether
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Tidligere denne uken kom nyheten om at skuespiller Vince Vaughn (44) skal bekle rollen som en kriminell kjeltring, mens Colin Farrell (38) inntar rollen som detektiv.

Nå melder Variety at den tidligere «Sherlock Holms»-stjernen Rachel McAdams skal være i forhandlinger med HBO om en rolle i den andre sesongen av «True Detective».

Ifølge kilder magasinet har snakket med skal HBO ha tilbudt 35-åringen den ettertraktede hovedrollen, mens det er ventet at den kanadiske skuespilleren Taylor Kitsch (33) den fjerde, sentrale rollen.

«True Detective» hadde premiere i januar, og serien ble raskt en dundrende suksess. Serien fikk terningkast 5 i VG, og vant Emmy for beste regi av dramaseriene.

Det er forventet at McAdams og Kitsch skal spille politi sammen med Farell, mens Vaughn skal spille en karrierekriminell.

En rekke andre skuespillere skal ha vært aktuelle for rollen til McAdams, blant annet Jessica Biel og Malin Ackerman, men ifølge Variety er det 35-åringen som har vært den heteste kandidaten de siste ukene.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder