FØRSTE UTEN WALKER: Den åttende filmen i «Fast & Furious»-serien blir den første uten Paul Walker som ble drept under innspillingen av film nummer syv. Foto: UIP,

«Fast & Furious 8» kommer om to år

Mens den syvende «Fast & Furious»-filmen ennå går så det griner i verdens kinosaler, kommer nyheten om enda en film i serien.

Artikkelen er over fire år gammel

Det var Vin Diesel som avslørte dette under en Universal Pictures-presentasjon i Los Angeles denne uken. Filmen har fått navnet «Furious 8» og har til og med en premieredato allerede; 14. april 2017.

Dette blir den første filmen i serien som helt og holdent spilles inn uten Paul Walker som ble drept i en bilulykke i desember 2013.

Diesel hyllet sin venn og kollega fra scenen da han kom med nyheten.

– Jeg lover dere alle og min bror der oppe (Walker) at vi skal lage den beste filmen dere noensinne har sett, sa Diesel.

Tidligere denne måneden åpnet også en annen av hovedrolleinnehaverne, Ludacris, for en film nummer åtte overfor E!News.

– Det har vært snakk om en film til, men jeg føler at fansen må bestemme om det blir slik, sa Ludacris, som også var inne på tapet av Paul Walker.

– Akkurat nå trenger vi litt ro og stillhet for å reflektere et øyblikk over mennesket som startet det hele, så hvil i fred, Paul Walker.

«Fast & Furious»-fansen er iallfall ikke i tvil om at det bør komme en film nummer åtte. Ifølge E!News har syveren - som hadde premiere den 3. april - allerede spilt inn åtte milliarder kroner på verdensbasis.

Også i Norge har «Fast & Furious 7» vært svært populær, med et besøkstall på hele 90 000 den første uken.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder