FORTSATT GODE VENNER: - Vi er fortsatt gode venner, sier Ben Affelck nå etter at eks-kona Jennifer Garner snakket ut om skilsmissen i et stort magasin-intervju for noen uker siden Foto: Frederic J. Brown , Afp

Ben Affleck: Derfor snakker Jennifer ut om bruddet

– Hun har sine grunner og det er greit for meg, sier Ben Affleck i et intervju etter at ekskona Jennifer Garner nylig snakket ut om livet etter skilsmissen, utroskapsryktene og livet som alenemor.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

– Hun har lov til å snakke om det, sier Ben Affleck i et intervju med New York Times i forbindelse med lanseringen av den nye filmen hans «Batman vs. Superman» som har USA-premiere på langfredag.

Det var i et intervju i magasinet Vanity Fair som ble publisert i slutten av februar at Garner åpnet seg om tiden etter bruddet. Det var på dagen etter 10-årsjubileet deres som ektefeller, 30. juni i fjor, paret offentliggjorde at de skulle skilles.

Jennifer Garner etter skilsmissen: – Det har vært et år med vin

Allerede da understreket partene at det var et vennskapelig brudd.

– Vi har fortsatt kjærlighet og vennskap til hverandre, og med en forpliktelse til å oppdra barna våre sammen, skrev de i en uttalelse.

– Vi er fortsatt gode venner og ses ofte, sier Ben Affleck i New York Times intervjuet som også er omtalt i People.

Affleck og Garner har tre barn sammen: Violet på ti, Seraphina på syv år og Sam på fire. Paret hadde bevisst ventet med å offentliggjøre skilsmissen til etter at barna var ferdig med skoleåret i fjor sommer.

Bakgrunn: Garner og Affleck skilles.

– Slik jeg ser det hadde hun behov for å snakke ut om skilsmissen og bli ferdig med det, slik at neste gang hun ble spurt om å gi intervjuer om det, kan hun bare si at «nå har jeg snakket om det en gang, det får holde», sier Ben Affleck.

I intervjuet med Vanity Fair står Jennifer Garner ved det hun tidligere har sagt, at hun er veldig glad i eksmannen:

– Jeg giftet meg ikke med den store filmstjernen, jeg giftet meg med ham. Og jeg ville gjort det om igjen. Han er mitt livs store kjærlighet. Han er den mest briljante personen i ethvert rom, og den mest karismatiske og sjenerøse. Jeg sier alltid «Når solen hans skinner på deg, kjenner du det. Men når solen skinner andre steder, er det kaldt. Han kan kaste en ganske stor skygge», sa Jennifer Garner.

Garners advokat: – Nå blir det høysesong for Hollywood-skilsmisser

Affleck understreker flere ganger i intervjuet han og Garner er opptatt av å stille opp for barna sine. Også sammen når det er naturlig. Nylig feiret de sønnen Sams fire års da.

– Når jeg nå skal filme i Europa, kommer både Jennifer og barna på besøk, sier Ben Affleck.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder