TV-AKTUELL: Reese Witherspoon, her på et arrangement i forbindelse med sesong to av «Big Little Lies» i L.A. i februar i år.

TV-AKTUELL: Reese Witherspoon, her på et arrangement i forbindelse med sesong to av «Big Little Lies» i L.A. i februar i år. Foto: MARIO ANZUONI / Reuters

Reese Witherspoon: – Liker rynkene mine

Filmstjernen (43) er mer fornøyd med seg selv nå enn hun var da hun var i 20-årene.

Reese Witherspoon, kjent blant annet fra TV-serien «Big Little Lies», «Walk The Line» og «Lovlig blond»-filmene, hevder hun er helt avslappet med tanke på å eldes.

– Jeg har vært på denne planeten i 43 år nå, og derfor kan jeg dele av mine synspunkter. Da jeg var 25, følte jeg det ikke på samme måten, sier hun i et intervju med motemagasinet Allure.

– I dag har jeg en stor mengde livserfaring, og jeg kan uttale meg med visdom og tyngde når det gjelder de tingene jeg ønsker å være med på å forandre i verden. Jeg liker de fine rynkene mine og de grå hårene – jeg føler at jeg har gjort meg fortjent til dem, sier hun.

– Jeg foretrekker så absolutt å være 43 i stedet for 25.

2013: Reese Witherspoon arrestert og fengslet

Oscar-belønte Witherspoon svarer gjerne på hvilken skjønnhetstrend fra tidligere dager hun i dag skulle ønske hun hadde styrt unna. Hun angrer nemlig på at hun nappet øyebrynene til de kun var tynne streker.

– Det så grusomt ut. Takk, Gud, for at de vokste ut igjen. Hvem vet hvordan de kunne sett ut i dag hvis jeg ikke hadde nappet dem så voldsomt, sier trebarnsmoren.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

2003: Reese som 27-åring på premieren til «Lovlig blond 2» i Tyskland. Foto: ROLAND MAGUNIA / DDP

At hun blir eldre, ser i hvert fall ikke ut til å sette noen begrensninger for arbeidstempoet.

Witherspoon er aktuell i andre sesong av TV-serien «Big Little Lies», men hun går også snart i gang med å gjenta rollen som Elle Woods i «Lovlig Blond». Filmen får premiere i 2020. Da har det gått 19 år siden første film (2001) og 17 år siden oppfølgeren (2003).

Tilbakeblikk: – Ikke dum og blond

43-åringen har også to andre filmprosjekter på plakaten – «Wish List» og «Tinker Bell». Hun er også snart aktuell i TV-serien «The Morning Show».

Husker du? I denne filmen brukte hun 63 par sko

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder