Angelina fulgt ned midtgangen av sønnene Maddox (10) og Pax (7)

GIFT I HEMMELIGHET: Angelina Jolie og Brad Pitt møttes da de spilte inn film sammen. Foto:Afp,

Angelina og Brad er gift

Angelina Jolie (39) og Brad Pitt (50) ble smidd i Hymens lenker på lørdag.

  • Catherine Gonsholt Ighanian

Artikkelen er over fem år gammel

Stjerneparet ga hverandre sitt «JA» i Frankrike. Det er en talsmann for det nygifte paret som har bekreftet nyheten overfor nyhetsbyrået AP.

Hollywood-paret, som er blant verdens mest omtalte, sa lenge at de ikke hadde planer om å formalisere forholdet med å gifte seg, men de siste par årene har begge hintet om at et ekteskap kan ligge i kortene.
Paret ble forlovet i 2012, og senest i mai fortalte Angelina at hun har latt barna være med på planleggingen av bryllupet.
Nå melder nyhetsbyrået at paret giftet seg i i et lite kapell tilknyttet vinslottet Chateau Miraval i Frankrike, som stjerneparet har feriert i gjentatte ganger siden 2008. Kun nære venner og familie var invitert i vielsen.

Parets eldste sønner Maddox (10) og Pax (7) fulgte Angelina ned midtgangen. Døtrene Zahara (7) og Vivienne (5) spredte blomsterblader i vielsen. Shiloh (8) og Knox (5) var foreldrenes ringbærere.
«Brangelina» har klart å gifte seg helt uten innblanding fra presse eller paparazifotografer. Andre detaljer rundt vielsen er ikke kjent. Det drøyer garantert ikke lenge før motespaltistene starter å spekulere på hva bruden var iført da hun sa ja til Pitt. En amerikansk dommer sto for den borgerlige vielsen.

Familien på åtte skal ha landet i Nice med privatfly tidligere denne uken, skriver Daily Mail.

Superstjernene møttes på filmsettet til thrilleren «Mr and Mrs Smith» i 2003. Den gangen var Pitt gift med Jennifer Aniston. Jolie på sin side har to ekteskap bak seg - med med Jonny Lee Miller og Billy Bob Thornton.

Det tok ikke lang tid før bruddet med Aniston var et faktum og Pitt og Jolie sto fram som par. De har i årene siden utvidet familien til å omfatte seks barn – tre adoptivbarn og tre biologiske.

Mer om

  1. Angelina Jolie
  2. Brad Pitt
  3. Hollywood

Flere artikler

  1. Brad og Angelina enige om én ting: Skal holde bruddetaljene hemmelig

  2. Angelina Jolie og Brad Pitt skilles

  3. Angelina og Brad avslører detaljer om bryllupet

  4. Brad Pitt dukket opp i Jennifer Anistons bursdag

  5. Angelina Jolie tar med barna på jobb

  6. Brad Pitt og Angelina Jolie er ikke lenger gift

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder