HEDER: Vin Diesel og Michelle Rodriguez (innfelt), er blant stjernene som hyllet Paul Walker på ettårsdagen for hans død. Foto:,Reuters/Afp

Paul Walker hylles av «Fast & Furious»-kolleger

Ett år etter hans død, minnes Vin Diesel, Ludacris og
Michelle Rodriguez skuespiller Paul Walker.

Artikkelen er over fem år gammel

Walker var 40 år da han omkom i en bilulykke i California 30. november i fjor, og på ettårsdagen for tragedien, delte flere av hans skuespillerkolleger sine minner om stjernen i sosiale medier.

Paul Walker rakk å spille Brian O’Conner i seks biljaktfylte actionfilmer i «The Fast and the Furious»-serien før han døde.

Vin Diesel la søndag ut et bilde på Facebook av sin 6-årige datter sammen med Walker, og skrøt av hans positive påvirkningskraft.

«Han var en del av så mye i livet mitt. Lange personlige samtaler med moren min, eller som barnevakt for alfa-engelen min. Han var stolt over å være onkel Pablo. Vi filmet faktisk en scene i «FF4» den dagen hun ble født, og han, som var den eneste jeg fortalte det til, oppfordret meg til å være med og kutte navlestrengen.

Han var viktig for meg i overgangen til papparollen, et sunt familiemedlem med et svært positiv syn på livet.

Ett år siden i dag, et år med sorg, og hans fravær gjør meg fremdeles tom for ord. Vi savner deg, Pablo», skriver Diesel.

Også Walkers medspiller Tyrese Gibson hedret ham på Instagram.

«Jeg savner broren min, vennen min og stjernen vår. Han er borte fysisk, men vil alltid leve videre i våre tanker og hjerter. Det som én gang var tårer av sjokk og smerte, er nå gledestårer som feirer alt du sto for».

Ludacris delte også et bilde, og skrev:

«For alltid i våre hjerter. Jeg kan ikke tro det er gått et år allerede. Din ånd vil merkes verden rundt for alltid.»

Michelle Rodriguez valgte å minne om støtte til Paul Walkers veldedige organisasjon, Reach out WorldWide, som familien ba om donasjoner til i stedet for blomster eller gaver etter hans dødsfall.

– Jeg elsker deg, Paul. Du bor i hjertene til alle som elsker deg. Jeg sender masse kjærlighet til himmelen @supportROWW, skrev hun på Twitter.

Innspillingen av «Furious 7» stoppet opp noen måneder etter Walkers død i fjor, men brødrene hans har stilt opp for å fullføre scener i filmen, som Paul hadde frihelg fra innspillingen av da han døde. Den får norgespremiere 1. april 2015.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder