FORELDRE IGJEN: Stig Henrik Hoff og kona Sølje giftet seg i fjor, og nå har de fått sitt tredje barn. Foto: Magnar Kirknes, VG.

Stig Henrik Hoff (46) har blitt far

Jubler over sin femte datter

(VG Nett) I går ettermiddag kunne den folkekjære skuespilleren slippe jubelen løs etter ni måneders spenning.

Line Midtsjø
ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

Klokken 15.19 kom nemlig datteren Indie-Lucia til verden. Stig Henrik Hoff og hans kone Sølje Bergman visste på forhånd ikke om det var en jente eller gutt på vei.

- Vi er selvfølgelig super-, superlykkelige. Det er helt fantastisk at hun har valgt oss! Vi er så takknemmelige og gleder oss til fremtiden med «søstrene sisters», melder Stig Henrik Hoff til VG Nett.

Det mangler nemlig ikke på kvinner i Stig Henrik Hoffs(46) liv. Han er gift med skuespilleren Sølje Bergmann (36). Paret har døtrene Lily-Maxine (3 1/2) og Rosalind (2) sammen.

Les også: Stig Henrik Hoff: - Kona er ikke sjalu

Videre har han døtrene My og Aurora i tjueårene fra et tidligere forhold. Stig Henrik Hoff er også bestefar til Auroras datter Alexandra (3 1/2).

Fortsetter tradisjonen

Skuespilleren forteller at både han og ektefellen kommer fra en søskenflokk på tre, og dette er noe de har ønsket også for egne barn. Dermed kommer tiden trolig til å bli hektisk de nærmeste årene for skuespillerparet med tre små barn.

- Planen er som med de andre småjentene, at Sølje er hjemme med Indie-Lucia til hun er to - så får vi nok en tillitsfull verdensborger, smiler Stig Henrik Hoff.

«Hoffern» blant venner har flere jern i ilden. 14. oktober blir han å se på kino i Hollywoodfilmen «The Thing», med et budsjett estimert til 200 millioner norske kroner ifølge nettstedet IMDB.com.

Les flere saker på vg.no/rampelys .

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder