VENTER MED HOLLYWOOD: «Kon-Tiki»-regissørene Espen Sandberg og Joachim Rønning. Foto: Andreas Ihlebæk

«Kon-Tiki»-regissørene trekker seg fra Hollywood-prosjekt

Joachim Rønning og Espen Sandberg skal likevel ikke regissere actionfilmen «Spectral» i Hollywood.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

«Kon-Tiki»-regissørene er klare for å gå løs på Saabye Christensen-filmatiseringen «Beatles» i sommer, men skulle opprinnelig også regissere Hollywood-filmen «Spectral».

Det er den velinformerte nettsiden Deadline.com som meldte først om nyheten. Det er selskapet Legendary Pictures som er produsent, og Rønning og Sandberg ble klare for filmen i januar, rundt Oscar-showet.

Sandefjord-duoen hadde signert en intensjonsavtale om å ha regien, men den avtalen er nå utløpt og nordmennene er ute. Ifølge Deadline skulle Rønning og Sandberg i gang med «Spectral», som neste prosjekt etter «Kon-Tiki». Det ville trolig ha kommet i konflikt med «Beatles», som etter planen starter innspillingen i sommer.

VG har ikke fått tak i regissørene torsdag morgen, men ifølge Deadline.com skal grunnen til exiten være at regissørene mente manuset trengte mer utvikling. Filmen er beskrevet som en overnaturlig «Black Hawk Down», med muligheter for oppfølgere. Produsentene ser nå etter en ny regissør for å overta «Spectral».

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder