Bullocks mann uten ring

(VG Nett) Her er beviset på at Sandra Bullocks ektemann Jesse James har tatt av seg gifteringen.

Artikkelen er over ni år gammel

INGEN RING: Jesse James (40) avbildet i går - uten gifteringen på venstre hånd. Foto: BULLS

Jesse James (40) er ute av rehabiliteringsklinikken han sjekket inn på etter utroskapsskandalen som rystet Hollywood få dager etter at Sandra Bullock (45) hadde blitt belønnet med Oscar-statuetten.

Ferske bilder

Med unntak av den uforbeholdne unnskyldningen han serverte i all offentlighet dagen etter at nyhetsbomben smalt, har James ikke uttalt seg offentlig. En rekke kilder som hevder å stå paret nært, har imidlertid rapportert til pressen at det fem år lange ekteskapet ikke kan reddes. James, som driver en egen motorsykkelforretning i Los Angeles, har også tatt av seg gifteringen. Det viste bilder som ble tatt av ham da han i går leverte de to eldste barna på 10 og 12 år på skolen.

James har til nå båret ringen på venstre hånd, som er vanlig i USA, men nå er hånden usmykket - til tross for at James skal ha tryglet kona om å forsøke å reparere ekteskapet. Bildet i bunnen av artikkelen viser James for tre måneder siden - den gangen med ring.

Bullock fortsatt i skjul

Bullock, som ble avbildet av en paparazzifotograf tidligere denne måneden etter å ha vært i skjul for pressen i flere uker, bærer heller ikke giftering lenger. Hollywood-stjernen har ennå ikke vist seg i rampelyset siden ekteskapet havarerte. Hun flyttet ut av parets hjem dagen etter at pressen slo opp ektemannens sidesprang.

Etter at først én kvinne sto fram og hevdet at hun har hatt en elleve måneder lang affære med James samtidig som Bullock holdt på med innspillingen av Oscar-belønte «The Blind Sight», har også flere påståtte elskerinner kommet på banen.

Les også: Eks: - Han var notorisk utro

NÆRBILDE: James' usmykkede venstrehånd. Foto: BULLS

Fortsatt mamma

Til tross for at bruddet skal være særdeles bittert, er Bullock ifølge en rekke amerikanske medier fortsatt involvert i James' tre barn. Yngstedatteren på seks, som James har fra et tidligere ekteskap, bor angivelig periodevis hos Bullock. Bullock og James hadde nettopp vunnet en omsorgsstrid for seksåringen da utroskapsavsløringene satte en stopper for ekteskapet.

Med unntak av en kort pressemelding hvor hun benektet at det finnes en privat sexvideo med henne og James, har Bullock ikke kommentert bruddet eller ektemannens påståtte eskapader offentlig.

«Dette har skjedd på grunn av dårlig dømmekraft, og jeg fortjener alt det vonde som nå kommer min vei. Dette har gjort familien min mer vondt enn jeg kan beskrive, og jeg er svært lei meg for å være skyld i dette. Jeg angrer oppriktig på den sorgen jeg har påført dem», lød det i den offentlige beklagelsen fra James.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

Få stjernenyheter på Facebook

MED GIFTERING: På dette bilder som ble tatt under en prisutdeling i januar i år, bærer Jesse James gifteringen. Foto: EPA

Les også

 1. Jesse James' elskerinne ber om unnskyldning

  (VG Nett) I et nytt intervju sier Michelle McGee at hun føler seg like såret som Sandra Bullock.
 2. Trump: - Tror Sandra har fått nok av James

  (VG Nett) Donald Trump tviler på at kameraten Jesse James vil klare å vinne kona Sandra Bullock tilbake etter utroskapen.
 3. Bullock benekter sex-video

  (VG Nett) For første gang siden utropskapsavsløringene rundt ektemannen, har Sandra Bullock kommet med en uttalelse.
 4. Raser mot mobbing av Bullocks ektemann

  (VG Nett) Jesse James' advokat langer ut mot pressen som han mener har gjort Sandra Bullocks mann til et mobbeoffer…
 5. Bullocks ektemann forlot sex-klinikken

  (VG Nett) Jesse James, som sjekket inn på rehabiliteringsklinikk etter å blitt avslørt i utroskap, skal ha sjekket ut i…
 6. - Jesse James er notorisk utro

  (VG Nett) Jesse James' ekskone, pornostjernen Janine Lindemulder, hevder at Bullocks ektemann var utro mot - og med…
 7. - Michelle var besatt av Bullocks ektemann

  (VG Nett) Elskerinnen til Sandra Bullocks mann, Jesse James, mente hans ekteskap var «en bløff».
 8. Sandra Bullock avlyser premierer

  (VG Nett) Den populære skuespilleren avlyser alle planer etter utroskapskandalen.
 9. Alle snakker om «Oscar-forbannelsen»

  (VG Nett) I kjølvannet av Sandra Bullocks ferske ekteskapskrise har teoriene om «Oscar»-forbannelsen skutt fart i…
 10. Bullocks mann beklager sidesprang

  (VG Nett) Jesse James sier unnskyld til kona Sandra Bullock i full offentlighet etter utroskapsskandalen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder