FORELSKET: Tom Cruise erklærte sin kjærlighet til Katie Holmes hos Oprah Winfrey i forrige uke ved å hoppe opp og ned. Foto: AFP

FORELSKET: Tom Cruise erklærte sin kjærlighet til Katie Holmes hos Oprah Winfrey i forrige uke ved å hoppe opp og ned. Foto: AFP

Cruise skremmer sjefene

(VG Nett) Filmselskap-topper er bekymret for stjernens oppførsel, og vurderer å droppe den neste Mission: Impossible-filmen.

Hans-Inge Langø
ARTIKKELEN ER OVER 14 ÅR GAMMEL

Stjeler oppmerksomheten Etter stjernens opptreden hos talkshow-dronningen Oprah Winfrey i forrige uke hvor Cruise hoppet rundt i kjærlighetsrus, er studioet redd for at Cruises oppsiktsvekkende oppførsel skal stjele oppmerksomheten fra filmen.

I slutten av juni kommer Cruises film "Klodenes Kamp" på kino, som Paramount også utgir. Det enorme medieoppstyret rundt stjernens forhold til Katie Holmes kan skade markedsføringen av storfilmen, og studiosjefene er redd for at dette vil gjenta seg til neste år med Mission: Impossible III.

- Du kan ha så mye oppmerksomhet på et emne at filmen ikke får så mye oppmerksomhet som den burde ha, sa en talsmann for Steven Spielberg, som regisserer "Klodenes Kamp", til New York Times.

Få intervjuer Vanligvis foran lanseringen av en storfilm som "Klodenes Kamp" stiller stjernene opp til intervjuer i hytt og pine, men denne gangen har studioet kun satt opp et lite antall presseintervjuer med Cruise.

Talsmannen for Spielberg benektet at dette hadde noe å gjøre med Oprah-stuntet, og forklarte at avgjørelsene ble tatt fordi de mener filmen har fått nok oppmerksomhet allerede.

Scientologi-telt Stjernens forhold til scientologi-religion har også vakt bekymring hos Paramount-ledelsen. Under innspillingen av "Klodenes Kamp" krevde Cruise et scientologi-telt utenfor studioet, noe studioet motvillig godtok så lenge det ikke ble drevet rekruttering.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder