FORTSATT LYKKELIGE: Will Smith og kona Jada Pinkett Smith på en basketkamp i Philadelphia i mars i år. Foto: AFP

Jada Pinkett Smith fortviler over bruddrykter

Jada Pinkett Smith (40) fnyser av påstandene om at det er knute på tråden mellom henne og ektemannen Will Smith (43).

ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

Helt siden i fjor høst har det amerikanske filmstjerneparet måtte tåle negativt fokus på privatlivet. Til tross for at Jada og Will selv har benektet at de sliter i ekteskapet, har navngitte kilder nær paret sørget for jevnlige oppslag i en rekke amerikanske medier.

- Dessverre oss

Jada betror til det franske bladet Gala at hun ikke forstår hvorfor ryktene ikke dør ut. Samtidig overrasker det henne ikke at det oppstår slike historier.

- Jeg aner ikke hvorfor. Hvert år er det et nytt kjendispar som havner under lupen. I år er det dessverre oss. Jeg får nesten lyst til å si at vi har ventet på dette, sier skuespilleren til bladet ifølge People .

Hollywood-paret, som giftet seg nyttårsaften 1997, har fram til det siste årets bruddspekulasjoner blitt betraktet som en av de mest solide romantiske alliansene i Hollywood.

Mye fra hverandre

- Will og jeg vet sannheten. Vi holder oss i ro og venter på at stormen skal blåse over, forklarer Jada.

Hun antar at det faktum at hun og ektemannen tilbringer mye tid fra hverandre på grunn av jobbforpliktelser, kan ha bidratt til ryktene.

- Men vi har jo alltid hatt det sånn. Livsstilen vår har ikke forandret seg. Det var sånn også før vi fikk barn, sier Jada.

På spørsmål fra bladet om hva hun tenker når hun leser påstandene om at hun og Will ikke lenger bor sammen, svarer Jada:

- Det er latterlig. Vi har alltid bodd sammen.

Snakket om utfordringer

På pressekonferansen i Oslo forbindelse med Nobelkonserten for to og et halvt år siden, hvor stjerneparet var vertskap, innrømmet de to overfor VG Nett at de jobbet for å ha et godt ekteskap, og at det ikke kom gratis.

- Det å skape fred på hjemmebane føles noen ganger som tett opp til det å skape verdensfred, fleipet trebarnsfaren Will. Han har i tillegg til sine to barn på 11 og 14 år med Jada, ett barn på 19 år fra et tidligere forhold.

Filmkongen, som er blant Hollywoods desidert best betalte, forklarte at det aller mest utfordrende i deres ekteskap, var at de begge er så intenst engasjert i jobbene sine.

- Å balansere jobb og privatliv er en av de store tingene vi strever mest med, innrømmet Will til VGTV .

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder