BESTEVENNER: Mila Kunis og ektemannen Ashton Kutcher. Foto: Danny Moloshok Ap

Mila Kunis om ekteskapet med Ashton Kutcher: ­– Vi kan ikke lure hverandre

Skuespilleren forteller at det ikke er noe hun og ektemannen
ikke vet om hverandre, fordi de har kjent hverandre så lenge.

Maiken Svendsen
ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

I et stort intervju med Glamour Magazine forteller en åpenhjertig Kunis at det 20 år lange vennskapet med ektemannen Ashton Kutcher har resultert i at det rett og slett har blitt umulig for dem å lyve for hverandre.

– Han kan gjennomskue alt, og jeg kan det samme med han, fordi det er ingenting med hverandres ansikt vi ikke kjenner. Vi vet når vi spiller, og dermed vet vi når den andre lyver, sier hun til det amerikanske magasinet.

De to møttes for første gang på settet til «That 70s show», som gikk fra 1998-2006. Først i 2012 begynte romanseryktene rundt de to for alvor å gå, og i 2014 forlovet de seg i all hemmelighet.

Fikk du med deg? Mila Kunis til Jo Nesbø film

Kunis forteller Glamour at de i perioder har vært helt fra hverandre, selv om de bare var venner.

– Fullt ut vennskapsbrudd, men så har kommet tilbake til hverandre. Sagt: «unnskyld, jeg mente ikke å overreagere», og så har ting vært greit igjen.

Ville aldri gifte seg

Nå forteller skuespilleren at hun føler hun er gift med sin bestevenn, selv om hun mener det høres ut som en klisjé. Og det har ikke vært selvsagt at Kunis skulle gifte seg.

– Forpliktelse hørtes bra ut, men jeg trodde ikke på ekteskap. Broren min har fortalt meg at da jeg var omtrent 12 år sa jeg at: «Jeg ikke vil gifte meg før homofile kan gifte seg», jeg var forut for min tid. Da høyesterett gjorde det lovlig, giftet jeg meg med Ashton, forteller Kunis.

Husker du? Babybildene lekket i sosiale medier

Skuespilleren åpner opp om at hun tok et aktivt valg da hun og Kutcher skulle få barn. Hadde det vært opp til mannen, hadde paret fått barn tidligere, mener Kunis.

– Men jeg hadde kontrakter på filmer jeg måtte fullføre. Jeg ba om å få fullføre «Jupiter Ascending», som var den siste filmen, så kunne vi kjøre på. Da skulle jeg ta meg en solid pause fra skuespill. Hver gang jeg fikk et tilbud da sa jeg: «nei, jeg er gravid», «nei, jeg har et barn», uten å vike, forteller hun.

– Barn er gale

Likevel var hun ikke bekymret for at hun sa nei til for mange tilbud.

– Som skuespiller må du reise mye, og det er ikke det beste for et ekteskap. I et ekteskap må både partneren din og du komme først. Hvis dere ikke er lykkelige, vil barna aldri være lykkelige. Jeg startet derfor produksjonsselskapet mitt, så jeg har en 9 til 5 jobb, fordi jeg kan ikke, la vær å jobbe. Det har familien min plantet i meg, sier hun.

Ashton Kutcher: Delte Plan Norge-kampanje på Facebook

Paret fikk datteren Wyatt i 2014.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder