BLIR FORELDRE: Sophie Hunter skal være noen måneder på vei, og gleden er stor for de vordende foreldrene. Foto:Danny Moloshok,Reuters

Cumberbatch skal bli pappa

Benedict Cumberbatch (38) og produsentforloveden Sophie Hunter (36) venter sitt første barn sammen.

  • Felicia Alvsing

Artikkelen er over fem år gammel

Kun to måneder etter at de annonserte at de er forlovet, kan den 38 år gamle skuespilleren og forloveden glede seg til å bli foreldre.

Den kommende familieforøkelsen bekreftes i en uttalelse til Daily Mail.

– Jeg kan gledelig bekrefte at Benedict Cumberbatch og Sophie Hunter venter sitt første barn. De er i skyene, sa en talsperson for skuespilleren.

Cumberbatch er kjent for roller i «Hobbiten: Frem og tilbake igjen», «The Fifth Estate» og BBC-serien «Sherlock». Han er i disse dager aktuell med hovedrollen i «The Imitation Game» - som er regissert av norske Morten Tyldum.

VG+: Benedict Cumberbatch: – Jeg vil gjerne jobbe med Morten igjen(krever innlogging)

Cumberbatch annonserte forlovelsen med Hunter på en noe gammeldags måte: Med en notis i The Times.

– Det er kanskje en gammeldags måte å gjøre det på når man er en kjent skuespiller, men jeg prøvde å normalisere noe som var dypt personlig for meg. I mitt personlige liv er jeg gammeldags på den måten at jeg vil ha det for meg selv, sa han til VG.

Han er svært takknemlig overfor forloveden Hunter, og kan nå glede seg til at de to skal bli til tre.

– Det er fantastisk å finne noen du elsker og som elsker deg tilbake like mye. Det er lite mirakel at vi traff hverandre tatt i betraktning hvor travelt vi begge har det. Jeg er veldig lykkelig, sier Cumberbatch.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder