VORDENDE MOR: Liv Tyler la ikke skjul på den store magen da hun gjestet et spesielt Stella McCartney-arrangement i midten av november. Nå er den lille gutten trygt ute. Foto:Evan Agostini,Ap

Liv Tyler er blitt tobarnsmor

Skuespiller Liv Tyler (37) og kjæresten Dave Gardner har fått en liten gutt.

  • Line Orfjell
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Parets første sønn ble født onsdag denne uken, i New York – og alt står bra til med både mor og barn, røper en av skuespillerens representanter til People.

– Han er sunn og frisk, og alle er veldig glade, sier representanten.
Ifølge en annen kilde bladet har vært i kontakt med, har den lille pjokken blitt født nærmere seks uker for tidlig, noe som betyr at han blir nødt til å tilbringe en stund på sykehuset fremover. Disse opplysningene er imidlertid ikke bekreftet.
Livs pappa, Aerosmith-frontmann Steven Tyler, kan dermed skryte av nok et barnebarn. Den nyfødte gutten har dessuten to storebrødre: Ti år gamle Milo, som Liv fikk sammen med eksmannen Roytston Langdon, og Gray (7), som er Daves barn fra et tidligere ekteskap.
Liv Tyler har vært kjæreste med fotballagent Gardner i et drøyt år. De to møttes angivelig gjennom en felles venn, supermodellen Kate Moss. I september svirret ryktene om at paret ventet barn sammen, noe som senere ble bekreftet at de vordende foreldrene.

– Det morsomste med å være gravid er alle disse hormonene som flakser rundt, sa Liv til magasinet Town and Country før jul.
Tyler har selv holdt fansen oppdatert på den voksende magen gjennom Instagram, og i januar postet hun et bilde som vitnet om at svangerskapet snart gikk mot slutten. Skuespillerkollega Kate Hudson var for øvrig tidlig ute med å gratulere venninnen sin: Natt til fredag amerikansk tid publiserte hun et bilde fra den tiden Liv var gravid med Milo.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder