PÅ CAPLIN-GALLA: Catherine Zeta-Jones i New York 22. april - bare dager før innleggelsen. Foto: WENN

Zeta-Jones innlagt igjen

Filmstjernen Catherine Zeta-Jones (43) har på nytt sjekket inn på en klinikk på grunn sin bipolare lidelse.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL
Bipolar lidelse - Rådet for psykisk helse

To år etter at verden for første gang fikk kjennskap til Zeta-Jones' diagnose , bekrefter skuespillerens talsperson at 43-åringen igjen får profesjonell hjelp.

- Catherine er føre var og har sjekket inn på en helseklinikk, opplyser Cece Yorke til People på vegne av sin berømte klient.

Ikke navngitte venner nær filmstjernen opplyser til kjendismagasinet at det ikke er noen krise på gang, men at tidspunktet nå var passende - fordi Zeta-Jones har en jobbpause.

Vil hjelpe andre

Forrige gang hun var innlagt og valgte å stå fram med sykdommen, var i 2011 . Den gangen tilbrakte hun flere uker på en klinikk i Connecticut. Hvor hun er innlagt nå, er ikke kjent.

- Dette er en sinnslidelse som rammer millioner av mennesker, og jeg er én av dem. Hvis det at jeg står fram kan hjelpe bare ett annet menneske til å oppsøke hjelp, så er det verdt det, uttalte Zeta-Jones til mediene den gangen.

Depresjoner

Det finnes to hovedtyper av bipolar lidelse. Bipolar I er det man tidligere kalte manisk-depressiv lidelse. Bipolar II, som er det walisiske Zeta-Jones sliter med, gir mildere manier. Men depresjonene er ofte like alvorlige som ved bipolar I, skriver Rådet for psykisk helse på sine nettsider .

STJERNEPAR: Catherine Zeta-Jones og Michael Douglas på en kjendisgalla i L.A. i februar. Foto: AP

Så langt har ikke Ztea-Jones selv kommentert den nye innleggelsen.

Ektemannen støtter

Ifølge People er ektemannen, Hollywood-veteranen Michael Douglas (68), en stor støtte for kona. Senest for litt over en uke siden viste stjerneparet, som har to barn sammen, seg på den årlige Chaplin-gallaen i New York. Da bar ikke Zeta-Jones synlig preg av å ha problemer.

Douglas hadde vært gjennom en tøff, men vellykket kreftbehandling da Zeta-Jones ble innlagt for to år siden. Han har siden frisknet til og har i dag god helse.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder