NY BABY-LYKKE: Jenny Skavlan og ektemannen Thomas Gullestad blir foreldre for andre gang om få måneder. Foto: Hallgeir Vågenes

Jenny Skavlan viste gravidmagen på «Amundsen»-premiere

32-åringen venter sitt andre barn til våren.

 • Stein Østbø
 • Hallgeir Vågenes (foto)

Artikkelen er over ett år gammel

Colosseum kino på Majorstua i Oslo bød på kjendistung festpremiere på den nye filmen om vår polarhelt Roald Amundsen onsdag kveld. Men selv om Jenny Skavlan og mannen, Thomas «Finger’n» Gullestad (38), ikke står på rollelisten til «Amundsen», var det de to som måtte bruke lengst tid foran pressekorpset.

Se traileren til «Amundsen» her!

les også

Filmanmeldelse «Amundsen»: Heltefilmene er trette

Kanskje ikke så rart når paret venter sitt andre barn denne våren. Begge var humørfylte og hemmelighetsfulle da VG pent spurte om termin.

– Det er ikke helt bestemt ennå. Til våren, repliserte Gullestad, som for tiden gjør stor suksess i Harald Zwarts «Oljefondet» på Dplay.

les også

Smeltevann rant som en elv gjennom settet på «Amundsen»-filmen: – Det føltes ironisk

– Blir det gutt eller jente da?

– Eh, det er ikke helt bestemt ennå ...

Fra før har paret datteren Åsa som blir tre år i april.

Thomas Gullestad kunne derimot bekrefte at han i det små har startet en podkast med Klovner i kamp-kompis Esben «Dansken» Selvig.

– Det er helt i startfasen. Vi får se hva det blir til, men en del gamle røverhistorier kommer nok til å dukke opp, sier han.

Jenny Skavlan på sin side har også flere prosjekter gående.

– Jeg holder på å lage et program for NRK som handler om hvordan klær påvirker folk, og så skal jeg være dommer i symesterskapet. Det gleder jeg meg til, sier Skavlan, som gir uttrykk for at hun ikke er helt i mål med timingen i forhold til fødsel og innspilling av «Børning 3».

– Men jeg elsker «Børning»!

les også

Klar med Roald Amundsen-film: – Ingen ren heltehistorie

«Amundsen» har en rekke navn fra øverste norske skuespillerhylle på rollelisten. Aller øverst står Pål Sverre Hagen som Roald Amundsen og Christian Rubeck som broren Leon.

Til stede under den kjendistunge festpremieren onsdag kveld var også Trond Espen Seim, som spiller en annen polarhelt i filmen, nemlig Fridtjof Nansen.

les også

Pål Sverre Hagen blir Roald Amundsen på film

Tittellåten til filmen er skrevet av Madrugada – Sivert Høyem, Jon Lauvland Pettersen og Frode Jacobsen. Hele bandet bandet var til stede på premieren, og Høyem hadde også tatt med seg kona Helena Brodtkorb.

Mer om

 1. Trond Espen Seim
 2. Roald Amundsen
 3. Jenny Skavlan
 4. Film

Flere artikler

 1. Jenny Skavlan: – Jeg er en terningkast 3-skuespiller

 2. Jenny Skavlan laget topp med proteiner fra egen morkake

 3. En reisende Monty Python

 4. Pluss content

  Skavlan snakker ut om krisehøsten: - Hjelp, en baby oppi dette

 5. Pluss content

  Jenny konverterte til Mormonkirken som 22-åring

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder