Atle Antonsen: - Linn Skåber et eventyr å jobbe med

(VG Nett) Komiker Atle Antonsen forteller at Linn Skåber overtalte statistene til å avbryte innspillingen av «Kong Curling».

ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

- Det har gått veldig fint på innspillingen. Det har vært veldig morsomt, det er jo noen av Norges morsomste folk som er med i filmen, sier Atle Antonsen til VG Nett.

VGTV: Atle Antonsen forteller Kong Curling-hemmelighet

Nylig avsluttet han innspillingen av Norges første curlingkomedie; «Kong Curling». Med i filmen er også Steinar Sagen, Linn Skåber og Ane Dahl Torp, for å nevne noen. Og Antonsen kan røpe en hemmelighet om en av sine medspillere.

- Linn bestikker statister

- Linn er et eventyr å jobbe med. Hun sitter aldri i ro, og er et humørspreder-vesen som alltid er i toppform. Og når hun har lite å gjøre så jazzer hun opp statistene og bestikker dem med penger for at de skal skrike ut ting under opptak. Noe som skjedde et par ganger, forteller Antonsen.

Atle Antonsen svarte tett på nett

- Hvordan er det med curlingkunnskapene?

- Kunnskapene er det ikke noe å si på. Ferdighetene er det verre med, men heldigvis trenger jeg ikke tenke på hvor kula skal havne når jeg sender den avgårde, sier Antonsen.

Les også: Atle Antonsen gir alt i curling-komedie

(Artikkelen fortsetter under bildet)

NY FILM: Atle Antonsen er snart aktuell i filmen «Kong Curling». Foto: Roar Dalmo Moltubak

Ny runde «Dag»

Midt i sluttspurten av «kong Curling»-innspillingen ble det bestemt at det også kommer en ny sesong av TV-serien «Dag». I serien spiller Antonsen samlivsterapeuten «Dag», som har som utgangspunkt at par som kommer til terapeut egentlig bare kan gi opp.

- Jeg gleder meg til en ny sesong. Det blir jo å få jobbe mer med noen av de flinkeste menneskene i Norge, mener Antonsen.

VGTV:Se hvordan det gikk da Antonsen og Sagen debuterte på curling-isen

Og selv om det kan se ut til at Antonsen er høyt og lavt for tiden og at alt går i ett, bedyrer han at han får tid til å slappe av mellom innspillinger og show.

- Det er jo ikke alt som spilles inn samtidig, så jeg har det ganske rolig. Det er bare dere som ser meg overalt, sier han.

LES FLERE NYHETER PÅ RAMPELYSFORSIDEN
Og følg journalist Ida Anna Haugen på Twitter

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder