LYKKEN BRAST: Sandra Bullock (45) og Jesse James (40) - her på en prsgalla i januar i år. Foto: AP

Bullocks mann beklager sidesprang

(VG Nett) Jesse James sier unnskyld til kona Sandra Bullock i full offentlighet etter utroskapsskandalen.

ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

Onsdag kveld sprakk bomben.

En tatoveringsmodell sto fram i bladet InTouch og hevdet at hun har hatt et forhold til Sandra Bullocks ektemann (40) over flere måneder. Amerikanske Sandra Bullock (45), som nylig vant den prestisjetunge Oscar-statuetten for sin rolle i «The Blind Side», unnlot samme kveld å møte opp til en planlagt premiere i London av «uforutsette personlige årsaker». Bare timer senere meldte en rekke medier at filmstjernen hadde flyttet ut av ekteparets hjem. Og nå bekrefter Jesse James at det er knute på tråden.

Tar på seg all skyld

I natt, norsk tid, valgte nemlig Bullocks produsentektemann å stå fram med en offentlig beklagelse. Uten å gå i detalj om hva han unnskylder seg for, skriver James i en kunngjøring til bladet People:

«Det aller meste av påstandene er usanne og grunnløse, men jeg vil ikke kommentere det private ved dette ytterligere for offentligheten. Det er bare én person som kan klandres for at denne situasjonen har oppstått, og det er meg», sier James.

- Angrer oppriktig

«Dette har skjedd på grunn av dårlig dømmekraft, og jeg fortjener alt det vonde som nå kommer min vei», legger Bullocks ektemann til. Han forklarer at han erkjenner å ha påført kona og barna sine «smerte og ydmykelse».

«Dette har gjort dem mer vondt enn jeg kan beskrive, og jeg er svært lei meg for å være skyld i dette. Jeg angrer oppriktig på den sorgen jeg har påført dem», sier James og legger til at han håper kona og barna hans en gang vil klare å tilgi ham.

Bullock har i en rekke intervjuer skrytt ektemannen opp i skyene. Også da hun vant Oscar for bare to uker siden, var James sentral i takketalen:

- Til ektemannen min, James. Det er ingen tvil om at jeg er blitt bedre etter at jeg møtte deg, sa en rørt Bullock, mens James satt med blanke øyne i salen.

Gift i fem år

Bullock giftet seg med James i 2005. Ekteskapet var hennes første og hans trejde. De har ingen felles barn, men vant nylig omsorgsretten for James' datter fra hans ekteskap nummer to - med eks-pornoskuespilleren Janine Lindemulder. James har også to barn fra sitt første ekteskap.

Bullock har så langt ikke kommentert ektemannens offentlige unnskyldning.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

Få nyheter om kjendiser og underholdning på Facebook

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder