SAMMEN PÅ FILM: Miley Cyrus gjør en liten opptreden som seg selv i den kommende «Sex and the city 2»-filmen. Foto: Bulls/Reuters

Miley Cyrus i «Sex and the City 2»

(VG Nett) Tenåringsidolet Miley Cyrus (16) har fått mye kritikk for å spille på sex. Nå blir hun med i den kommende «Sex and the City»-filmen.

  • Ida Anna Haugen

Artikkelen er over ti år gammel

Innspillingen av «Sex and the City 2» er i full gang, og siden første dag på settet er det kommet bilder som kan gi en slags pekepinn på hva filmen kommer til å handle om.

Les også:De første bildene fra «Sex and the City 2»

Ikke les videre om du ikke vil vite hva som kan skje i filmen

Som seg selv

En av overraskelsene skal være at tenåringsidol og Disney-yndling Miley Cyrus, også kjent som Hannah Montana, skal ha en liten rolle i filmen, skriver MTV.com

Og det er i møte med rollefiguren Samantha (Kim Cattrall) at seerne får se Cyrus. De to skal ifølge MTV møte opp på samme røde løper, og ha på seg de samme klærne. Det er foreløpig ikke planlagt at Cyrus skal ha noen replikker.

Disney-stjernen skal spille inn scenen den 16. oktober.

MinMote og VGTV besøkte «Sex and the City»-settet i New York.Se video her

Kritikk

Miley Cyrus har i årenes løp måtte tåle mye kritikk for at hun til tross for sin unge alder har spilt på sex. Det skapte furore i USA da hun stilte opp på bilder til Vanity Fair kun iført et laken, mens hun viste sin bare rygg. Cyrus beklaget senere disse bildene overfor fansen.

Les også:Disney-stjerne beklager frekke bilder

Sceneshowet hennes har også fått kritikk fordi dansebevegelsene har vært for sterk kost for amerikanske seere, og det har i tillegg lekket bilder på nett av Cyrus i bare undertøy, som hun har tatt selv. Så spør det hvordan fansen reagerer på hennes opptreden i en film, som er kjent for sitt relativt åpne forhold til seksualitet.

Samantha gift?

RYKTEFLOM: Dette bildet har fått fansen til å undre på hva som skjer med rollefiguren Samantha i den kommende filmen. Foto: BULLS

De første bildene fra settet viser at man i filmen får et skikkelig flashback til 80-tallet. Men, og dette er kanskje den største overraskelsen om det skulle stemme, det kan også se ut til at rollefiguren Samantha, skal gifte seg.

Dette er naturlig nok ikke bekreftet fra filmselskapet som ønsker å holde så mye som mulig av handlingen i filmen hemmelig.

Men et bilde av Samantha i brudekjole har satt i gang rykteflommen. Svaret får man i løpet av våren 2010, da filmen har premiere.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder