TOTALVRAK: Den amerikanske skuespilleren Paul Walker (40) døde i en bilulykke nord for Los Angeles i desember i fjor. Foto: AP Foto:AP,

Full strid mellom pårørende etter Paul Walkers dødskrasj

Faren til den avdøde «Fast & Furious»-stjernen Paul Walker krever millioner fra familien til sjåføren som også døde i ulykken.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Ett år har gått siden den 40 år gamle filmstjernen Paul Walker og kameraten Roger Rodas (38) omkom i en bilulykke i Los Angeles. Walker var passasjer, og Rodas - som var sjef for bilutstyrbutikken Always Evolving - kjørte Porschen da ferden endte brått og fatalt i et tre.

FILMAKTUELL: Paul Walker dukker opp på norske kinolerreter i april - halvannet år etter sin bortgang. Her på et bilde fra et par år tilbake. Foto:Andrew Medichini,Ap

Nå har det brutt ut en pengekrangel mellom de to etterlatte familiene.

Nettstedet TMZ melder at Walkers far, Paul Walker Sr., hevder at Rodas-familien sitter på en samling biler som helt eller delvis tilhørte hans avdøde sønn. Skuespilleren og kameraten skal nemlig begge ha stått som eiere av bilutstyrsforretningen.

13 millioner kroner

Nettstedet har fått innsyn i søksmålet fra Walkers far, hvor det angivelig kommer fram at han krever å få overlevert bilene eller den totale verdien utbetalt. Det skal dreie seg om et beløp på 1,8 millioner dollar - i overkant av 13 millioner kroner.

Rodas-familien nekter imidlertid for at Walker-familien har krav på penger eller biler. Dermed ligger det an til at partene møtes i retten.

Paul Walker, som etterlot seg en tenåringsdatter, rakk å spille Brian O’Conner i seks biljaktfylte actionfilmer i «The Fast and the Furious»-serien før han døde. Han var midt i produksjonen av «Furious 7» da han ulykken skjedde.

Innspillingen av filmen fortsatte etter Walkers død, og hans to brødre, Cody og Caleb, stilte opp for å fullføre filmprosjektet - som får norgespremiere i april.

SE DE SISTE FILMKLIPPENE AV WALKER PÅ VGTV:Trailer - «Furious 7»

LES OGSÅ:Walker hylles av filmkollegene ett år etter sin død

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder