Baldwin må vurderes av psykolog

(VG Nett) Skuespiller Alec Baldwin (48) må vurderes av en psykolog dersom han skal vinne fram i sitt krav om mer samvær med datteren Ireland (10).

  • Julie Hæhre
ARTIKKELEN ER OVER 13 ÅR GAMMEL

MÅ VURDERES: Dommer Maren E. Nelson har bestemt at en psykolog må vurdere om Alec Baldwin kan få mer samværsrett med datteren Ireland (10). Foto: AP

Dette krever dommeren i rettsaken som nå pågår mellom Baldwin og eks-kona Kim Basinger (52). De to klarer ikke å enes om hvor mye tid datteren skal ha med hver av sine foreldre, skriver AP.

Dommer, Maren E. Nelson, sa at dette ikke var en tvist retten kunne avgjøre, og at en psykolog måtte observere datteren sammen med Bassinger og Baldwin før det kunne bli tatt noen avgjørelse.

- Noen, en psykolog som kan vurdere dette, må tilbringe tid sammen Ireland og foreldrene hvis vi skal kunne løse dette, slo dommeren fast.

Baldwin har en uke til å godkjenne en psykolog som er oppnevnt av retten. Gjør han ikke det vil Nelson utnevne en ny psykolog.

Tapte første runde

Baldwin

stevnet eks-kona i oktober i fjor angivelig fordi Basinger skal ha et grunnleggende behov for å vende datteren på 10 år mot ham. På sin side beskylder hun Baldwin for å ha alvorlige følelsesmessige problemer og at han skal tidligere ha opptrådt voldelig.

Baldwin har allerede

tapt en runde i retten, hvor dommeren avslo Baldwins krav om utvidet ferie- og telefontid med datteren. 10-åringen bor til daglig hos moren.

Baldwin og Basinger giftet seg i 1993 og tok ut skilsmisse i 2002.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder