«HERCULES»-GJENGEN: Hovedrolleinnehaver Dwayne Johnson, Irina Shayk og regissør Brett Ratner. Sistnevnte er nå saksøkt for et uspesifisert beløp etter at en kvinne ble skadet på nachspiel etter premieren. Foto:Robyn Beck,Afp

«Hercules»-regissør saksøkt etter premiere-nachspiel

Stylisten Lauryn Flynn ble skadet på etterfest med regissør
Brett Ratner og flere norske skuespillere. Nå krever hun regissøren for penger.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Festen ble avholdt hjemme hos «Hercules»-regissøren etter premieren 24. juli. I regissørens kjeller holdt en DJ, ifølge Hollywood Reporter, show for et par hundre personer, da ulykken inntraff.

Ifølge stylisten knuste noen et glassbord i kjelleren, noe som førte til at akillesen hennes røk. Kvinnen måtte sy totalt 87 sting etter hendelsen.

Flynn hevder i søksmålet at ingen ringte alarmtelefonen fordi det ville ha ført til dårlig reklame for Ratner. I følge Flynn skal Ratner ha uttalt «folk blir skadet her hele tiden, bare vask det opp». Stylisten har ikke kunnet jobbe siden hun ble skadd og krever et uspesifisert beløp av Ratner.

Brett Ratner har foreløpig ikke kommentert søksmålet.

«Hercules» omtales som en skuffelse på amerikansk kino i sommer, med foreløpige inntekter på 70,3 millioner dollar. I Norge er filmen sett av 134.000 på kino.

Flere norske skuespillere var med på festlighetene etter premieren i Los Angeles. Tobias Santelmann, som spiller Rhesus i filmen, la ut bilde av seg selv sammen med popstjerne Miley Cyrus på fest etter premieren.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder