DØDE: Paul Walker og Philip Seymour Hoffman døde begge, Walker i en bilulykke og Hoffman av en overdose. Foto: PA PHOTOS/AP

Hyllet Walker og Hoffman på MTV Movie Awards

Paul Walker og Philip Seymour Hoffman ble begge hyllet på scenen under nattens show.

Felicia Alvsing
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Natt til mandag ble MTV Movie Awards arrangert på Nokia Theatre i Los Angeles, og flere stjerner gikk på scenenLos Angeles i går og minnet Paul Walker og Philip Seymour Hoffman, som begge døde før de fikk ferdigstilt sine filmer, skriver Female First.

Jordana Brewster og Vin Diesel tok et øyeblikk for å huske deres «Fast and Furious»-kollega Paul Walker, som døde i en bilulykke i november .

- Jeg var heldig nok til å få jobbe med ham de siste 15 årene, og være vitne til gavmildheten han hadde i hjertet hver dag jeg var med ham, Han var ydmyk, og tenkte på andre. Enten du hadde kjent Paul i fem minutter eller om du var en nær venn, fikk han deg til å føle som om du var den viktigste personen i verden, sa Brewster.

HYLLEST: På skjermene ble det vist klipp av Paul Walkers filmkarriere. Foto: REUTERS

Etter en hyllest på skjermene som viste Paul's filmkarriere og humanitære innsats, hedret også Vin Diesel sin avdøde venn.

- Verden så hans magi på skjermen, verden så hans filantropiske bestrebelser, men jeg skulle ønske at verden hadde sett hvor spesiell en bror han var.

Josh Hutcherson tok scenen for å ta imot «Årets film» på vegne av «Hunger Games: Catching Fire»-gjengen, og etter han takket fans snakket han om hvor glad Hoffman ville være dersom han var der for å motta prisen med ham.

- Det var så kult å med Philip i filmene våre. Han er en av de skuespillerne som jeg har sett opp til i hele mitt liv. Vi tenker på ham hver dag på settet, så uansett hvor han er, går dette ut til ham også.

Hoffman døde av en heroinoverdose tidligere i år. Han ble 46 år gammel.

LES OGSÅ: Her er nattens vinnere

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder