SEXY: Johnny Depp (46). Foto: EPA

Depp ga bort 12 millioner

(VG Nett) Hollywood-stjernen Johnny Depp har donert 12 millioner kroner til barnesykehuset i London som reddet livet til hans åtte år gamle datter.

Artikkelen er over 12 år gammel

Den amerikanske superstjernen (43) skal overraskende ha møtt opp på Great Ormond Street hospital i London i går for personlig å takke sykehusstaben for innsatsen med pengegaven på 12 millioner kroner.

E-coli-smitte

Det var i fjor vår at Depps da syv år gamle datter Lily-Rose ble syk av E.coli, noe som førte til at nyrene til den lille jenta sviktet. I flere dager skal Lily-Rose ha svevd mellom liv og død.

Les også:Depp: - Vi var livredde

Etter mange dager med konstant overvåkning klarte legene ved det britiske sykehuset å kurere Depps datter. Depp holdt på med filminnspilling i London på den tiden, og han hadde hele familien med til England. Det var der datteren ble syk.

Leste eventyr

Pengegaven er ikke første oppmerksomhet overfor sykehuset fra den verdensberømte filmstjernen - for tiden aktuell i «Sweeney Todd». I forrige uke inviterte han fem av sykepleierne til festpremieren på filmen. Og like før jul besøkte han sykehuset utkledd som kaptein Jack Sparrow fra «Pirates of The Caribbean for å lese godnatt-eventyr for barna, skriver avisen Daily Mail.

Depp har datteren sammen med samboer Vanessa Paradis (34). Paret, som har vært sammen i 10 år, har i tillegg sønnen Jack på 5 år.

Depp ble natt til mandag utropt til beste mannlige filmstjerne under den amputerte Golde Globe-utdelingen. Alt om prisene her.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder