Lopez: - Jeg har verdens mest omtalte rumpe!

(VG Nett) - Kvinner liker meg fordi jeg har normal fasong, sier Jennifer Lopez (32) som selv er mest stolt av sin runde bakdel.

ARTIKKELEN ER OVER 17 ÅR GAMMEL

- Andre kvinner har sansen for meg fordi jeg ikke har den typiske kroppen. Jeg vet nemlig hvordan det er å måtte lete seg fram til et par jeans som passer, sier den verdensberømte filmstjernen og sangeren til britiske The Sun.

Berømt bakdel

Særlig er det Lopez' bakende som fascinerer.

- Folk visste om rumpa mi før de visste hva jeg het! fleiper 32-åringen.

- Jeg har verdens mest omtalte rumpe. Men det er min egen feil. Jeg forklarte i et intervju for noen år siden at jeg var utstyrt med en frodig, spansk kropp og en bred bak. Jeg spøkte mye med det, men angrer på det i dag.

Lopez forklarer at hun så rundere ut da hun var yngre.

- Jeg var liten og så større ut. Nå er jeg høyere, og jeg føler at jeg har vokst meg inn min egen kropp. Om jeg synes baken min er stor? Nei, jeg synes den er fin, sier Lopez.

Lopez har liten sans for magre kvinneforbilder. Selv synes hun kvinner med former er flottere.

Liker normale kvinner

- Jeg heiser flagget for normale kvinner. Jeg tror at kvinner som meg har mer særpreg som individ, og at det er nettopp derfor andre kvinner identifiserer seg med meg, forklarer hun.

Engstelig

Lopez innrømmer at hun er redd for at berømmelsen skal forsvinne.

- Jeg er faktisk veldig redd for at alt jeg har oppnådd kan falle i grus i løpet av et minutt, sier Lopez.

Men hun har lært å pleie seg selv, ikke bare jobbe for posisjonen på stjernehimmelen. En psykisk knekk etter for sterkt arbeidspress i fjor, fikk latinodivaen på bedre tanker.

- For meg dreier det seg nå om å finne fred. Jeg setter av tid til meditasjon og yoga. Det er OK å la enkelte ting bare fare. Jeg har måttet innse at det er viktig å finne balansen i livet, sier Lopez.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder