ULOVLIG OG ETTERTRAKTET: Blu-Ray versjonen av «Star Wars: The Force Awakens» slippes 5. april men sent tirsdag ble den lekket på nettet og nedlastet 250.000 ganger i løpet av 12 timer.  Foto: The Walt Disney Company Nordic
ULOVLIG OG ETTERTRAKTET: Blu-Ray versjonen av «Star Wars: The Force Awakens» slippes 5. april men sent tirsdag ble den lekket på nettet og nedlastet 250.000 ganger i løpet av 12 timer. Foto: The Walt Disney Company Nordic

Star Wars lekket: – Ulovlig nedlastet 250.000 ganger i løpet av 12 timer

FILM

Sent tirsdag kveld amerikansk tid ble Blu-Ray versjonen av «Star Wars: The Force Awakens» lekket og lagt ut på nettet. I løpet av de første 12 timene ble filmen lastet ned ulovlig hele 250.000 ganger.

Publisert: Oppdatert: 29.03.16 13:04

Det er buzzfeed.com som skriver dette. Disney som står bak filmen har gjort alt som har stått i selskapets makt for å hindre at det som nå har skjedd, skulle skje. 5 april vil forøvrig Blu-Ray versjonen av filmen som så langt har spilt inn over to milliarder dollar, være tilgjengelig .

Les også: Monsteråpning for «Star Wars»

Torrent Freak, som også omtaler denne saken onsdag kveld, forventer at gitt den enorme populariteten som «Star Wars: The Force Awakens» var gjenstand for, er det ventet at antall ulovlige nedlastinger vil øke kraftig i dagene som kommer.

Den siste Star Wars-filmen var forøvrig en stor-suksess også i Norge. Bare i løpet av de første fem dagene hadde 261.250 sett den nye «Star Wars»-filmen «The Force Awakens» på norske kinoer.

Oppdatert: Inger Warendorph i The Walt Disney Company Nordic opplyser til VG at filmen pr. 28. mars 2016 er sett av 633.758 i Norge-

Les hele anmeldelsen av «Star Wars: The Force Awakens» her

VGs anmelder var forøvrig like begeistret som kinogjengeren over hele verden - og ga filmen terningkast fem og skrev blant annet: – For, sannelig: «Star Wars: The Force Awakens» er et romeventyr for vår tid. Og det synes som Kraften vil følge eventyret fremover!

Her kan du lese mer om