HÅVER INN: James sikrer seg inntekter på flere fronter. Her er han i aksjon mot Boston Celtics 23. mai. Foto: Greg M. Cooper /USA TODAY 

LeBron James går til Hollywood

En av tidenes beste basketspillere, LeBron James (33) har sikret seg en avtale med Hollywood, bare én uke etter at han gikk til Lakers for 1,2 milliarder kroner.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Forrige uke ble det kjent at NBA-stjernen sikret seg en fireårskontrakt med Los Angels Lakers til en verdi av 154 millioner dollar, drøyt 1,2 milliarder kroner.

Nå er det kjent at LeBron har solgt en komedie til Paramount Players. Ifølge Hollywood Reporter er han også i dialog med filmselskapet om å spille i filmen selv.

les også

LeBron James til Lakers: – Nå har LA en Gud og en Konge

Det er idrettsutøverens selskap SpringHill Entertainment som har solgt et komedieprosjekt fra manusforfatter Steve Mallory. Blir filmen noe av, er planen at James skal være produsent sammen med SpringHill-partneren Maverick Carter.

Men LeBron nøyer seg angivelig ikke med det, han skal være aktuell for en rolle også. Tidligere har han spilt seg selv i Amy Schumer-filmen «Trainwreck», og han er også knyttet til flere kommende prosjekter, blant andre en oppfølger til «Space Jam». Ifølge TMZ skal han også være med i en nyinnspilling av «House Party».

I AKSJON: LeBron James 13. mai. Foto: Winslow Townson /USA TODAY 

Så langt vites ikke hva den solgte filmen handler om eller hva den skal hete.

Manusforfatter Mallory har samarbeidet med Melissa McCarthy på «The Boss» og kommende «Super Intelligence».

Det er langt fra første gang NBA-spillere går til filmen. I originale «Space Jam» (1996) spilte Michael Jordan mot en animert kanin. Dennis Rodman stilte opp i sci-fi-komedien «Double Jam» (1997). Blant rollene Shaquille O’Neal gjorde, var «Kazaam» (1996). I noe nyere tid spilte Kevin Durant i «Thunderstruck» (2012). I «Airplane» (1980) hadde Kareem Abdul-Jabbar, som tidligere spilte for Milwaukee Bucks og Lakers, rollen som andrepilot.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder