FILMDRONNING: Nicole Kidman 840) - her på en filmgalla nylig. Foto: Reuters

FILMDRONNING: Nicole Kidman 840) - her på en filmgalla nylig. Foto: Reuters

Nicole om abort og hemmelig forlovede

(VG Nett) Nicole Kidman røper ikke bare at hun var hemmelig forlovet etter bruddet med Tom Cruise - men også at hun mistet et ufødt barn da hun var 24 år.

ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL

Det er i et nytt intervju med bladet Vanity Fair at den australskfødte Hollywood-dronningen innvier offentligheten i til nå ukjente deler ved privatlivet.

- Traumatisk

Nicole betror blant annet at hun og Tom Cruise (44) mistet et ufødt barn da de var ganske nygift. Nicole var 24 år gammel da hun spontanaborterte.

- Fra det øyeblikket Tom og jeg giftet oss, ønsket jeg meg barn. Og vi mistet et barn tidlig. Det var veldig traumatisk, forteller Nicole som i sommer rundet 40 år.

EKS-STJERNEPAR: Nicole Kidman og Tom Cruise da de fortsatt var gift. Foto: AP

Det er mer ved historien enn Nicole ønsker å utdype.

- Det var komplisert, og jeg snakker sjelden om mange ting. Men en dag vil historien kanskje bli fortalt, sier Nicole kryptisk.

Filmstjernen forteller at aborten var det som fikk henne og Tom til å adoptere datteren Isabella (nå 14) og sønnen Connor (12) to år etter den vonde opplevelsen.

- Jeg trodde ikke at vi ville få adoptere så raskt, men det fikk vi, sier Nicole.

Vil ha barn

Nicole og Tom ble skilt i 2001 etter 10 års ekteskap. I fjor giftet Nicole seg med countrystjernen Keith Urban (39) - som hun håper å få barn sammen med.

- Jeg lengter etter å få et barn. Det er veldig trist hvis jeg ikke blir gravid. Keith vet at jeg ønsker meg barn, og han har sakte men sikkert vent seg til tanken, betror Nicole som også forteller at hun etter bruddet med Tom faktisk forlovet seg med en hemmelig kjæreste.

Kort forlovelse

- Jeg var ikke på jakt etter et forhold. Jeg ønsket ikke at en mann skulle komme inn i livet til barna mine og meg. Men så forlovet jeg meg med en person..., forteller Nicole om det som ble en kortvarig affære. Hun nevner heller ikke navn.

- Det var ikke riktig. Jeg var ikke klar. Vi var ikke klare, presiserer Nicole.

Filmstjernen legger til at for henne må et forhold resultere i forlovelse raskt for deretter å ende i ekteskap.

- Jeg forlover meg og gifter meg. Det er min greie. Jeg ønsker ikke å date. I stedet vil jeg føle en svært, svært dyp forbindelse med vedkommende, sier Nicole.

Nicole var i en periode sammen med rockeren Lenny Kravitz etter bruddet med Tom. Men filmstjernen røper ikke om det var han som var den hemmelige forloveden.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder