- Fødselryktene er falske

(VG Nett) Angelina Jolie skal ha født tvillinger hevdet flere amerikanske nettsteder fredag, men pålitlige People Magazine avviser fødselsryktene.

  • Julie Hæhre

Artikkelen er over 11 år gammel

FØDTE? Flere nettsteder melder fredag at Angelina Jolie har født tvillinger. Her er hun og Brad Pitt avbildet under filmfestivalen i Cannes. Foto: AP

Nettsidene til Entertainment Tonight var først ute med å melde om tvillingfødsel i familien Jolie-Pitt. Nettsiden skrev at de hadde informasjonen fra en kilde nær Jolie, men avslørte ikke hvem dette var.
Pålitlige People Magazine skriver imidlertidig fredag kveld, at kjendisfødselen ennå ikke har funnet sted.

- Angelina har ikke født. Hun har det fint og er sammen med familien i sitt hjem i Sør-Frankrike, sier en representant for skuespilleren til People.

Angelina Jolie bekreftet først under filmfestivalen i Cannes at hun ventet tvillinger, etter at skuespillerkollega Jack Black hadde avslørte det i TV-intervju. Black sa den gangen at Jolie hadde termin 28. august.

Fra før har Angelina Jolie og Brad Pitt den snart to år gamle biologiske datter Shiloh Nouvel, som ble født i Namibia, samt at superparet fra før har adoptert sønnen Maddox fra Kambodsja, Zahara Marley fra Etiopia og Pax Thien fra Vietnam.

Jolie har tidligere avslørt at fødselen av tvillingene skal finne sted i Frankrike.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder