Parker Sawyers skal spille en ung Barack Obama. Foto:NTB, AFP,

Parker Sawyers skal spille Obama

Parker Sawyers og Tika Sumpter skal spille det amerikanske presidentparet i en kommende film.

Felicia Alvsing
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Filmen som har fått navnet «Southside With You» tar for seg en spesiell dato i 1989. På denne dagen forsøker en ung Barack Obama å imponere advokaten Michelle Robinson på en varm sommerkveld, og det er amerikanske Parker Sawyers som har fått rollen som den amerikanske presidenten.
– For en ære! Veldig glad og spent for å få være med i filmen, skriver skuespilleren på Twitter.
Kvelden filmen skal handle om tok det unge førsteparet fra Art Institute of Chicago, til en visning av Spike Lee’s «Do The Right Thing» - til deres første kyss utenfor en iskrembutik, skriver The Wrap.
LES OGSÅ: Høy partyfaktor på presidentmiddag

FØRSTEDAMEN: Tika Sumpter skal spille Michelle Obama. Foto:Joe Scarnici,Afp

Sawyers har nettopp avsluttet innspillingen av Oliver Stone-regisserte «Snowden» med Joseph Gordon Levitt. Han har ikke hatt mange store roller før han nå skal spille president Obama.
Med seg på laget får Sawyers 34-åringen Tinka Sumpter. Hun skal spille førstedamen Michelle Obama. Sumpter har tidligere spilt i en rekke småroller i både filmer og TV-serier, og hun har også en karriere som modell bak seg.

Filmen skal begynne innspillingen i august, og det er nykommeren Richard Tanne som skal regissere filmen. Filmen er ventet å treffe lerretet i 2016.

BLIR PORTRETTERT: Barack Obama og Michelle Obamas første date blir nå til film. Foto:Jonathan Ernst,Reuters

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder