VENNER OG KOLLEGAER: Vin Diesel og Paul Walker, her sammen på premieren for «Fast & Furious Five» i Köln, Tyskland i 2011, var gode venner og kollegaer. Foto: AP Photo / Frank Augstein

VENNER OG KOLLEGAER: Vin Diesel og Paul Walker, her sammen på premieren for «Fast & Furious Five» i Köln, Tyskland i 2011, var gode venner og kollegaer. Foto: AP Photo / Frank Augstein

Filmskaperne vil ikke «drepe» Paul Walkers karakter

Siden «Fast & Furious»-skuespilleren døde har det vært spekulert i hva filmskaperne skal gjøre med karakteren hans «Brian O'Conner».

Kristine Hellem Aanstad
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Det var natt til 1. desember at den 40 år gamle «Fast and the Furious»-stjernen mistet livet i en tragisk bilulykke. Den amerikanske skuespilleren er verdenskjent for sin medvirkning i actionfilmer hvor dramatiske bilscener er en stor del av handlingen.

Da Walker døde var han midt i innspillingen av den syvende «Fast & Furious»-filmen med blant andre Vin Diesel og Dwayne Johnson. Kun få dager etter dødsfallet meldte Universal at filmen skal fullføres, men at innspillingen ble utsatt på ubestemt tid.

«Pensjoneres»

Tirsdag melder Hollywood Reporter at mannskapet bak filmen nå har bestemt hva de skal gjøre med rollefiguren «Brian O'Conner» - som ble spilt av Walker: Han skal ikke dø, men heller «pensjoneres».

Ifølge Entertainment Weekly skal ryktene være sanne - med tanke på at dødsårsaken til Walker ville gitt en dårlig assosiasjon hvis filmskaperne tok livet av karakteren som lever av biler som kjører veldig fort.

Det ville også blitt en kostbar oppgave å kutte Walker ut av filmen siden mye allerede var spilt inn.

Fortsetter serien

Regissør James Wan, forfatter Chris Morgan og Jeffrey Kirschenbaum skal ifølge Hollywood Reporter ha brukt den siste tiden på å gå gjennom opptakene av Walker. Grunnen skal være å utarbeide en plan hvor 40-åringen kan forbli en del av historien, men samtidig skrives ut på en verdig måte - slik at serien kan fortsette uten ham.

Universal har ikke kommentert ryktene, så hvordan hans skjebne blir finner vi ut av 10. april neste år når filmen har premiere.

I midten av desember avholdt familien og vennene minnestund for å ta farvel med den avdøde Hollywood-stjernen.

Ifølge TMZ ble Walker kremert, og asken hans gravlagt på Forest Lawn Memorial Park i Hollywood Hills lørdag morgen. Minnestunden beskrives som intim, og var ikke knyttet til noe kirkesamfunn.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder