FLØRTER: Hele verden lurer i disse dager på om Rihanna og Leonardo DiCaprio er Hollywoods nye superpar. Foto:Mario Anzuoni/Victoria Will,Reuters/AP

Verdenspressen spekulerer i om Rihanna og Leonardo DiCaprio dater

Leonardo DiCaprio (40) og Rihanna (26) skal ha forsøkt å holde møtene hemmelige, men nå går dating-ryktene verden rundt.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Hollywood-kjekkasen Leonardo DiCaprio og popstjernen Rihanna skal ha funnet tonen. Ifølge flere internasjonale nettsteder som US Weekly, TMZ, og Hollywood Life har de to datet i noen uker, og at det er på randen til å bli seriøst.

Rihanna skal være svært betatt av «Titanic»-stjernen, og hun skal også være klar for å ta ham med hjem til Barbados for å møte familien.

– Rihanna tar ikke med en fyr hjem hvis hun ikke virkelig liker ham, sier en kilde til InTouch Magazine skriver Hollywood Life.

Familie og venner vet

Den samme kilden forteller at de skal ha forsøkt å holde det hemmelig, men deres nærmeste venner og familie skal vite at de har et forhold.

Både DiCaprio og Rihanna tilbrakte nyttårsaften på Saint Barts, og skal ifølge Daily Mail ha blitt observert på La Plage Club.

En kilde VG har vært i kontakt med bekrefter at Leonardo DiCaprio og Rihanna feiret nyttårsaften sammen på Tom Beach-La Plage i Saint Barts i forbindelse med et event på strandrestauranten. Bilder TMZ har fått tak i viser også til at Rihanna var på St. Barts nyttårsaften.

Mens Rihanna postet en rekke bilder fra ferien på Saint Barts på Instagram, delte Barbados-skjønnheten ingen bilder fra nyttårsaften.

Sett sammen flere steder

Rihanna og DiCaprio skal også ha kost seg under en fest i Playboy-huset for kort tid siden, hvor flere hevder at de skal ha kysset, skriver TMZ.

DiCaprios kjærlighetsliv har blitt bredt dekker av medier verden over, og overskriftene viser at 40-åringen lenge har hatt en greie for modeller. Først ut var modellen Gisele Bündchen, før han møtte modellen Bar Rafaeli. Siden har flere fulgt: skuespiller Blake Lively, modell Erin Heatherton, den tyske modellen Toni Garrn og den brasilianske modellen Katiuscia Torres Soares.

Rihannas kjærlighetsliv er også et som har blitt brettet ut i mediene, men ikke fordi det har dreid seg om mange modeller. «Stay»-sangeren var lenge sammen med artisten Chris Brown før han i 2009 angrep henne med slag og kvelertak. I ettertid har han beklaget, og de har vært et par som stadig så ut til å finne tilbake til hverandre. Imellom forholdene med Brown har hun også datet baseballspilleren Matt Kemp, og den kanadiske rapperen Drake.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder