MANUSFORFATTERE?: Skuespiller Jennifer Lawrence (t.v) og komiker Amy Schumer skriver på et manuskript sammen. Ifølge førstnevnte har de to hver sin rolle i komedien de jobber med.

MANUSFORFATTERE?: Skuespiller Jennifer Lawrence (t.v) og komiker Amy Schumer skriver på et manuskript sammen. Ifølge førstnevnte har de to hver sin rolle i komedien de jobber med. Foto:Evan Agostini, Robyn Beck,AP, AFP

Jennifer Lawrence og Amy Schumer skriver komediemanus sammen

Jennifer Lawrence (25) og Amy Schumer (34) samarbeider om et nytt humorprosjekt.

Line Orfjell
ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

I slutten av november er den aller siste «Hunger Games»-filmen, «Mockingjay Part 2», klar for kinosalene. I den forbindelse ble hovedrolleinnehaver Jennifer Lawrence intervjuet av New York Times tidligere denne uken, hvor samtalen raskt skiftet fokus. Lawrence kunne nemlig røpe at hun og komikeren Amy Schumer har store planer på gang: De to skriver et filmmanus sammen, skal vi tro førstnevnte. Så du denne? Jennifer Lawrence gjorde tatoveringstabbe– Vi er nesten ferdig med å skrive – ordene bare rant ut av oss. Akkurat nå har vi rundt 100 sider, sier skuespilleren, som også forteller at både hun og Schumer har fått tildelt hver sin rolle i komedien. – Vi skal spille søstre, bedyrer Lawrence. Amy Schumer, som er en kjent stand-up-komiker i USA, har erfaring på området fra før: Hun skrev manuset til norgesaktuelle «Trainwreck», og har dessuten forfattet flere episoder av sin egen TV-serie, «Inside Amy Schumer». Ifølge Jennifer Lawrence fungerer samarbeidet utmerket så langt. – Amy og jeg er som skapt på hverandre på den kreative fronten. Vi ler hele tiden. Dette har vært noe av det morsomste jeg har gjort noensinne, sier skuespilleren. Jennifer Lawrence er for øvrig en av verdens best betalte skuespillere, og hun har en lang rekke filmer på CV-en sin. I fjor sikret hun seg en Oscar-statuett for «Beste kvinnelige skuespiller» som følge av innsatsen i «Silver Linings Playbook». Samme høst ble flere nakenbilder av henne spredt på Internett.

Les mer: Jennifer Lawrence bryter stillheten om nakenbildelekkasjene

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder