SUPERSKURK: Tom Hiddleston som skurken Loki (Loke) fra Aasgard. Foto: The Walt Disney Company Nordic

«Avengers 2» uten Loke

(VG Nett) Ifølge skuespiller Tom Hiddleston er det sannsynlig at oppfølgeren til «The Avengers» blir Loke-fri.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Briten som spiller Loke i den kassaklingende superheltfilmen «The Avengers», har i et intervju med MSN Celebrity sagt at han ikke vet om Loke dukker opp i neste film.

- Jeg vet ikke, og det er sannheten. Jeg aner virkelig ikke, sier han i intervjuet.

Men Hiddleston hevder at han ikke har vært i kontakt med regissør Joss Whedon, og at han derfor tror det ikke blir noe av.

- Jeg har ikke snakket med Joss, og han skal definitivt lage filmen. Så jeg mistenker at Loke ikke er med, fordi jeg tror publikum er lei av Loke som skurk. Kanskje trenger the Avengers noen andre å kjempe mot, sier han til MSN.

Skuespilleren sier han selv ville elsket å være med igjen når oppfølgeren kommer på kino i 2015. Ifølge filmdatabasen Imdb, ryktes det at Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Jeremy Renner, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans og Samuel L. Jackson vil gjenta rollene sine i «The Avengers 2».

Les også: Hacket Scarlett, dømt til ti års fengsel.

RETUR: Det antas at Jeremy Renner som Hawkeye, Chris Evans som Captain America og Scarlett Johansson som Black Widow kommer tilbake i oppfølgerfilmen. Foto: The Walt Disney Company Nordic

«The Avengers» er årets sjette mest sette kinofilm i Norge, med 318.718 besøkende. På verdensbasis har superheltkalaset spilt inn rundt 8,5 milliarder kroner, ifølge Boxofficemojo.

Jeremy Renner, som også er kjent fra siste Bourne-film, er snart aktuell i Tommy Wirkolas «Hansel & Gretel», som kommer i 2013. Renner roste Wirkola i et VG-intervju etter innspillingen.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder